Kundeservice 23 96 09 36
KUNDESERVICE 23 96 09 36

Søsterur 

Søsterur for god hygiene på jobben

Her på Color4Care kan du nå velge mellom våre helt klassiske søsterur eller skaffe deg en ellevill sådan i knallfarger. Du velger og vi sender, og vanligvis skjer dette innenfor 24 timer. Det skal være trygt å handle hos oss, derfor har du alltid 14 dagers returrett p...

Mere

Vise / Skjule

Underkategorier

 • Analoge klokker

  Et analogt søsterur er et tradisjonelt arbeidsredskap i helsevesenet

  Alle som jobber i helsevesenet har noen ganger vært i behov av en klokke til enten å vite tiden eller for å ta den. Det har vært mange modeller av analoge søsterur gjennom alle årene som har gått, og de har vært i god kvalitet. Kanskje de noen ganger har vært litt søt og blanke med gullfarget eller sølvfarget metall. I dag har dette endret seg akkurat som alt annet når teknikk og mote går fremover. Nå finnes analoge søsterur til og med i digital form. Det er ikke den store forskjellen, men nå kan alle som vil sette farge på helsevesenet, og spre glede, farge og omsorg hver dag på jobben, finne dem i fine farger. I tillegg til farger vil du også finne disse klokkene i ulike mønster og med ulike silikonetui hos oss på Color4care. Vi jobber alltid for å utvide vårt sortiment av smittsom glede for alle omsorgspersonell og sykepleiere.

  Et analogt søsterur kan nå få et finere ytre

  Ved å stadig arbeide for å sette farge på helsevesenet, så har vi på Color4care blitt ett med våre produkter. Her har vi kommet til et punkt der vi ser de små produktene og de små verktøyene i et konsept som skaper en behagelig tilværelse. Når du er på jakt etter et analogt søsterur hos oss, finner du et bredt sortiment med fine og spennende farger og design. Her kan det være urskiven som er farget, eller så er det på et tilhørende silikonskall. Kanskje blir det til og med slik at du helt plutselig også vil se de digitale klokkene som finnes i vårt sortiment, og da har du like mye å velge mellom. Kanskje er det slik at du allerede har et analogt søsterur, og du vil krydre det opp. Da finnes det alle muligheter i verden for deg å gjøre dette med oss på Color4care. Her finner du fine og fargerike silikonskall i ulike mønster og farger som vil gi deg et helt nytt utseende på digitalt og analogt søsterur.

  Å finne riktig, blant alle produktene hos oss på Color4care

  Å spre glede, farge og omsorg i helsevesenet er heltidsarbeid som vi på Color4care virkelig liker. Nå har vi nådd det punktet da du kan finne et helt nytt sett med arbeidsklær som holder en meget høy kvalitet, og at du også vil finne samme kvalitet på de vanligste arbeidsreskapene. Hos oss på Color4care vil du alltid finne fine og behagelige produkter når du vil være med å sette farge på verden. Det er flott å kunne kombinere våre vanlige arbeidsklær og gode arbeidssko med tunikaer og viktige støttestrømper. Så er det selvsagt aldri feil å finne den stilen som passer perfekt å kombinere med et analogt søsterur. Denne festes enkelt på brystlommen eller bruke en modell som festes rundt ankelen, så har du alltid noe som holder tiden og hjelper deg på jobb.

 • Digitale klokker
 • Klassisk søsterur

  Med et søsterur kan arbeidet bli mer effektivt for helsepersonellet

  Et søsterur har lenge vært et symbol i helsevesenet og har vært plassert rundt halsen eller i brystlommen på helsepersonell. Nå har disse fått en ny stil med mønster som sprer glede, farge og omsorg rundt omkring på våre sykehus, helseavdelinger og aldershjem. Dette betyr ikke at det klassiske designet har forsvunnet helt, men at det nå er flere valgmuligheter. Designalternativet gjør det mer morsomt og interessant med dette uunnværlige verktøyet. Nå kan du som er helsepersonell velge mellom analoge eller digitale søsterur i moderne design eller klassisk design som selvfølgelig setter farge på helsevesenet. Det tradisjonelle søsteruret finnes i mange ulike utførelser, fra det vanlige metalliske designet til flere fine og fargerike urskiver. Dette gjør at du som helsepersonell får et mer livlig utseende på jobben, bare ved å velge en ny stil på klokken.

  Søsterur som et verktøy på ulike stadier i helsevesenet

  Selvfølgelig fungerer et søsterur akkurat som en vanlig klokke og viser tiden riktig. Grunnen til at det er bedre å velge dette alternativet mot å ha en vanlig klokke rundt håndleddet er enkel. Som helseperesonell jobber du mye med berøring og med dine egne hender. Da kan det med en vanlig klokke være lett å sitte fast i noe eller rispe sart hud. Ved å velge et stilig og moderne søsterur hos oss på Color4care så slipper du disse bekymringene og får et visuelt morsomt verktøy å håndtere. For alle som ønsker å sette et personlig preg på sin uniform, så kommer våre søsterur å bli et svært egnet tilbehør. Den følger deg hver dag på jobb som helsepersonell. Når du skal kjøpe et verktøy i helsevesenet er det morsomt å besøke oss her på Color4care. Vi tilbyr et bredt sortiment av kvalitetsverktøy som hjelper deg effektivt.

  Hos oss på Color4care setter du farge på helsevesenet på mange måter

  Å sette farge på helsevesenet er noe som vi på Color4care har satt som et varemerke og det er noe som er elsket av våre kunder. Selvfølgelig kan du sette farge med å bare bytte et søsterur, men det finnes mer i vårt brede sortiment av arbeidsklær og arbeidssko. Her finner du mange fine og myke fargekombinasjoner som vil gi deg din egen stil i helsevesenets korridorer. Ved å kombinere et trivelig og godt søsterur med en ny stil og farge på en tunika, vil du bli et populær helsepersonell. Alle dine pasienter vil gjenkjenne deg for din måte å bryte med de fargeløse tradisjonene i helsevesenet. Hos oss på Color4care kan du som er helsepersonell skape din helt egen stil og profil som sprer glede i mange rom hver dag.