Kundeservice 23 96 09 36
KUNDESERVICE 23 96 09 36

Arbeidsredskap 

Arbeidsredskap for helsevesenet som setter glede og farge på arbeidet

Å ha godt og pålitelig arbeidsredskap når du jobber som sykepleier, lege eller omsorgspersoner er noe av det viktigste som finnes. For den saks skyld trenger ikke disse redskapene til helsevesenet å være sterile og fargeløse, men her er de...

Mere

Vise / Skjule

Underkategorier

 • Staseslange
 • Stetoskop

  Fargerike stetoskop hos Color4care

  Når man først ble oppmerksom på viktigheten av at legen lyttet etter sykdommer eller nedsatt funksjon i pasientens kropp under antikken, ble dette først gjordt gjennom det som man kaller direkte auskultasjon. Dette ble gjort ved at legen la øre f.eks. mot pasientens rygg, eller bryst for å lytte på lungenes funksjoner. Denne metoden av lytting var den vanligste før den viktorianske perioden i England, når fremtiden mer eller mindre tvang fram et instrument for å holde en fysisk avstand mellom legen og pasienten. Ved å gjøre det, fikk verden se det første stetoskopet i bruk innen medisinen. Denne tidligere versjonen av dagens stetoskop ligner mest på en trakt og hadde ingen bevegelige deler slik som den slangen som finnes på dagens instrument, der lyden forplanter seg godt for å bli hørt mer tydelig i legens ører.

  Littmann stetoskop – best i bransjen

  David Littmann var en amerikansk hjertelege som under midten av forrige århundre utviklet den type stetoskop som i dag er ansett som den beste innen medisin og helse. Stetoskop fra Littmann ble brukt i mange tiår på sykehus og medisinske sentre verden over av både leger og sykepleiere daglig for å diagnostisere pasienter. Dette er uvuderlig verktøy i profesjonell praksis og mange sykepleiere og leger ville signert på hvor mye vanskeligere arbeidet deres ville vært uten disse viktige verktøyene. Littmann stetoskop er også kjent for sine perfekte tilpassede ørepropper som sitter godti i alle ører og stenger ute andre eventuelle forstyrrende lyder for en mer nøyaktig auskultasjon og diagnostikk. På Color4care synes vi at kvalitet er like viktig som vårt motto: ”glede, farge og omsorg”, og det er derfor vi tilbyr klassiske Littmann stetoskop i en rekke av fine farger. Det gjør at de passer perfekt å kjøpe til deg selv om du jobber i helsevesenet, eller hvorfor ikke gi bort til noen som du kjenner som er i ferd med å ta eksamen som f.eks. sykepleier eller lege? En bedre gave til en lykkelig start på et karriere i helsevesenet er vanskelig å finne.

  Alt du trenger for å gjøre arbeidet ditt i helsevesenet morsommere og mer fargerikt

  Under vårt motto ”farge, glede og omsorg”, så har vi samlet alt det som alle de involverte i helsevesenet trenger for å gjøre sitt arbeid og sin hverdag litt bedre. Du vil finne langt mer enn stetoskop i fine farger hos oss. Hva med f.eks. tunikaen i ulike størrelser og farger for å uttrykke litt mer av din personlige stil på jobben? Du vil oppdage at når du trives i det du har på deg, vil du være i stand til å gi bedre og triveligere omsorg i møte med pasienten.

  Vi har også en rekke navneskilt som kan tilpasses slik at du kan presentere deg og din tittel på en litt morsommere måte enn vanlig. Vi sender normalt din bestilling innen et døgn, slik at du aldri trenger å vente lenge på bestillingen fra oss.

 • Søsterur

  Søsterur for god hygiene på jobben

  Her på Color4Care kan du nå velge mellom våre helt klassiske søsterur eller skaffe deg en ellevill sådan i knallfarger. Du velger og vi sender, og vanligvis skjer dette innenfor 24 timer. Det skal være trygt å handle hos oss, derfor har du alltid 14 dagers returrett på det du bestiller. I tillegg står alltid vår kundeservice til din disposisjon. Her på Color4Care tilbyr vi raskest mulig leveringstid og lave fraktutgifter. Når det gjelder søsterur, kan du velge mellom tre kategorier; analoge klokker, digitale klokker eller klassisk klokke. Våre moderne søsterur kommer i mange farger og mønstre, for eksempel Bubble, Blomster, Splash eller Zebra! Bare navnene får deg til å trekke på smilebåndet, ikke sant? Se for deg dine pasienter i en ellers grå hverdag: Du kommer inn i rommet med en kjedelig, hvit uniform. Utenpå henger din nye, fargerike klokke.Hva skaper vel mer kontrast og spenning enn et hypermoderne søsterur i et gult leopardmønster eller et fargesprakende boblemønster? Du kan være sikker på at et slikt innslag skaper dialog mellom deg og pasientene dine.

  Våre søsterur bringer med seg glede, farge og omsorg

  En sykepleierklokke er en erstatning for armbåndsur når du ikke kan ha det på av hygieniske grunner. Den festes helt enkelt utenpå uniformen med en sikkerhetsnål på baksiden. Ingenting er vel verre enn å ikke ha kontroll på tiden, og med et søsterur fra oss kan du i tillegg se stilig ut. Du kan til og med velge en selvlysende utgave dersom du oppholder deg ofte i mørke rom. Det er få som har mer behov for å kontrollere tiden enn nettopp helsepersonell, og da er det viktig at klokken er lett tilgjengelig og til å stole på. Våre søsterur er hygieniske og praktiske, for det er enkelt å skille klokke og skall før rengjøring. De aller mest moderne utgavene kommer i silikonskall, som er svært lette å ha med å gjøre. Du kan for eksempel bestille en pakke med 11 silikondeksler for å skifte farge fra dag til dag. En god idè for den kreative og motebevisste helsearbeider, ikke sant?

  Vekk oppsikt på jobben!

  Det er lite som er mindre enn en slik klokke og som skaper større oppsikt! Med våre spennende mønstrete silikondeksler kan du nå få folk til å snakke, både medarbeidere, sjefer og pasienter. Kanskje skaper du en ny trend på jobben? Dersom mange ansatte på samme arbeidsplass tar i bruk slike fargerike klokker er det ingen tvil om at det skapes mer glede og farge blant pasientene på samme tid. Dersom du er av den mer nøytrale typen finner du flotte klassiske søsterur her hos oss på Color4Care. Noen av dem kommer dessuten med klare farger i blant annet lilla, blått, grønt og rødt, og alle våre sykepleierklokker leveres med batterier. Det skal være lett og praktisk å handle her hos oss. Vi er et lekent team med erfaring fra helsesektoren, og vi gjør alt som er mulig for at din arbeidsdag skal bringe med seg enda mer glede og farge.

 • Silikonskall

  Vis hvem du er

  Det kan være vanskelig å alltid måtte gå på jobb i den samme uniformen, med få muligheter til å skille seg ut og vise mer av sin egen personlighet igjennom farger og stil. Derfor er det viktig at du som helsearbeider bruker de mulighetene du har, og ditt personlige valg av silikonskall for sykepleierklokken din er en av disse mulighetene. Med et morsomt og fargerikt silikonskall presenterer du på en rask og passende diskre måte mer av din personlighet til kollegaer og pasienter. Å vise små glimt av hvem du er ved å gjøre din uniform unik er viktig i et sterilt og monotont miljø, og nettopp fordi dine omgivelser er som de er så vil de minste detaljer virkelig vises. Her hos Color4care er vi opptatt av å hjelpe deg å sette farge på arbeidsmiljøet ditt, men selvfølgelig på en smakfull og respektfull måte, og et fargerikt silikonskall for din sykepleierklokke er en av måtene å gjøre dette på! Vårt motto er Glede, Farge og Omsorg – vi arbeider hele tiden for å finne nye og fargerike løsninger for helsearbeidere som deg, og vi har hatt det veldig gøy med å utvikle vår kolleksjon av fargerike silikonskall!

  Bryt mønsteret med et silikonskall

  Søsteruret ditt blir nesten som en del av deg etter hvert som årene går, og man glemmer nesten hvor synlig den er for pasienter som møter deg for første gang eller ikke har kjent deg så lenge. Det er litt som den ene tingen du alltid har tenkt du skal fikse hjemme, men som du til slutt ikke «ser» lenger. Men prøver du et fargerikt, morsomt silikonskall fra hos her på Color4care vil du se sykepleierklokken din på en ny måte, og pasientene dine vil garantert legge merke til forandringen. Vi tilbyr silikonskall i ulike fargekombinasjoner, mønstre, prints, ensfargede, farger som tar oppmerksomheten og mer diskre varianter, ja som sagt – vi har virkelig lekt oss med denne kolleksjonen. Vi tror på at glede avler glede, og vi vet at vår arbeidsglede vil smitte over på deg med et av våre silikonskall!

  Selskap med en visjon

  Her hos Color4care har målsettingen alltid vært å hjelpe til å skape en felles identitet for sykepleiere og andre helsearbeidere gjennom unike versjoner av produkter som de fleste av oss bruker til hverdags uansett. Et gjennomgående krav er at produktene våre, i tillegg til å bygge identitet, skal være funksjonelle, fargeglade, og morsomme. Våre silikonskall oppfyller alle disse kriteriene! Har du lyst kan du jo også anskaffe deg flere slik at du kan bytte på, det er lett å ta klokken ut og inn av skallene. Vi tilbyr nå også praktiske lommeur-etuier, samt superkule Slap On silikonskall i en mengde farger! Så hvis du ønsker å friske opp hverdagen med noen dråper friske farger og nye impulser, ta en titt på vårt utvalg og finn noe som passer for deg. Du får som alltid rask levering og lav frakt når du handler hos oss her på Color4care.

 • Blodtrykksmansjett

  Color4care vil trykke inn litt farge i helsevesnet... Så hvorfor ikke skaffe deg en blodtrykksmansjett i en farge? Blodtrykksmansjetten finnes i ulike farger kan matche med en en av dine andre utrustninger du bestiller hos Color4care. Blodtrykksmansjettene er manuelle med et praktisk to i et slangesystem. To i et slangesystemet gør at det blir lettere og tydligere å avlese og arbeide med.

 • Penner
 • Pennlomme

  Den lille, store forskjellen

  Det er få som er så bevisste på hvor stor forskjell de små tingene kan gjøre, som sykepleier eller helsearbeider. Et vennlig ord, et smil, et anerkjennende blikk – disse gestene er små i uttrykket, men ringvirkningene kan være enorme! Dette gjelder selvfølgelig i alle aspekter av livet hvor mennesker kommuniserer med hverandre, men er ekstra viktig i situasjoner hvor det handler om liv og helse. En pennlomme kan i det store bilde virke uvesentlig, men som et arbeidsredskap er den viktig – og en fargerik pennlomme som i tillegg klarer å bryte igjennom den tunge «skyen» som henger foran øynene til en pasient blir til noe mer enn bare en praktisk pennlomme: Den blir det varme smilet som løser opp en ubehagelig situasjon, eller den varme hånden på skulderen som får pulsen ned og gir deg kontroll over nervene. Her hos Color4care er mottoet: Glede, Farge og Omsorg – og vi vet at du som en helsearbeider jobber i et miljø hvor hver minste detalj er viktig. Derfor kan en fargerik pennlomme både være det den skal være som en et funksjonelt arbeidsredskap, en viktig del av helheten, men også bli til noe større og langt viktigere. Akkurat slik som du er utrolig viktig for noen hver eneste dag!

  Pennlomme – fargerik og funksjonell

  En pennlomme fra hos her på Color4care oppfyller ale våre krav til funksjonalitet samtidig som de kommer i et stort utvalg av morsomme farger. Ved å velge din egne unike pennlomme kan du sette ditt personlige preg på uniformen din, samtidig som du kan være helt trygg på at du aldri vil oppleve å få klærne eller uniformen din tilsølt av blekk. Våre pennlommer kommer både i matt plast og transparent plast, og mens du først er i gang anbefaler vi å også ta en titt på våre organiseringslommer. Alle arbeidsplasser trenger litt farger, og siden det tradisjonelt sett er lite farger på for eksempel sykehus, sykehjem, osv. så skal det veldig lite til for å friske opp din arbeidsplass en liten smule. Alt med måte og smakfullt gjort selvfølgelig, men med de forholdsvis sterile uniformene som dominerer helsesektoren trenger man ikke bekymre seg for noe få detaljer med farger.

  Her for å bidra

  Bestiller du en ny pennlomme her hos Color4care får du som alltid rask levering og lav frakt, og ta deg gjerne tid til å surfe litt rundt å se på alle de fantastiske, fargerike arbeidsredskapene vi tilbyr. Color4care ble grunnlagt for å tilby funksjonelle arbeidsredskaper som også kan spre glede og farge, samt tilbehør i hverdagen som vil hjelpe deg i helsesektoren å bygge en felles identitet. Det er lett å glemme hvor viktig den jobben du gjør hver dag er, så vi er her for å minne deg på det. Med farger skaper vi glede i hverdagen, og glede er viktig for at du skal trives på jobb og for at pasientene skal ha det så bra som mulig. Her hos Color4care blir verdien av et smil aldri undervurdert, om det kommer pga. en fargerik pennlomme eller en vits er mindre viktig!

 • HLR maske
 • Batteri
 • Sakser
 • Pennlampe

  Viktig rutine

  Det er ofte de mest hverdagslige, rutinepregede oppgavene som er de viktigste - det er en grunn til at du gjør de så ofte! Men selv om noe er rutine vet du som sykepleier eller helsearbeider hvor viktig det er å alltid være nøyaktig og påpasselig når det kommer til disse tingene. Vi her på Color4care er klare over hvor mye konsentrasjon yrket og arbeidsoppgavene dine krever, og vi prøver derfor hele tiden å tilby produkter som ikke bare samsvarer med mottoet vårt: Glede, Farge og Omsorg – men som samtidig gjør det lettere for deg å yte på det høye nivået som du allerede gjør og som kreves av deg. Et av de arbeidsredskapene vi tilbyr er en forbedret utgave av en gammel kjenning: en pennlampe. Color4care tilbyr nå en pennlampe som kommer med en millimeter-skala for pupiller på den ene siden. På denne måten kan du kjapt dobbelt-sjekke etter en måling for bekreftelse på størrelse. På den andre siden av vår pennlampe har du en avstandsmåler, også denne i millimeter. Og selvfølgelig kan du finne en pennlampe i den fargen som passer deg best, slik at du ikke bare setter farge på ditt arbeidsmiljø, men også gir uniformen din et personlig preg!

  Pennlampe - Kvalitet og funksjonalitet

  En fargerik pennlampe fra Color4care er perfekt for synsundersøkelser, og kommer i flere ulike metalliske farger. De kan kobles sammen med andre produkter fra Color4care, er 13.5cm lange og det gule LED-lyset får strøm fra 2 AAA-batterier. Dette er produkter av høy kvalitet, med lang holdbarhet og høy funksjonalitet. Det er ingen grunn til å ikke gå for det beste når du først må ha noe for å gjøre jobben din, og vi vet forskjellen på noe som bare ser bra ut og noe som faktisk har begge deler: lekkert og funksjonelt design, solid og slitesterk konstruksjon. Og når du har funnet en pennlampe som vil passe deg perfekt, anbefaler vi å ta en titt på det store utvalget av fargeglade og nyttige produkter som vi tilbyr her på Color4care. Vi vet hvor viktig den jobben du gjør hver dag er, og vi ønsker å bidra til å gjøre din og pasientenes hverdag så enkel og gledelig som mulig – glede smitter, og farger gir glede!

  Tro mot visjonen

  En av grunnleggerne av Color4care var sykepleierstudent og oppdaget hvor vanlig det var for andre yrkesgrupper å ha tilbehør som tydelig viste hvem de var og jobbet med. En slik synlighet bygger yrkesstolthet og identitetsfølelse, og slik be frøet sådd for Color4care. Og vår visjon forblir den samme: Bygge identitet og stolthet knyttet til yrket som sykepleier og helsearbeider, samtidig som at alle våre produkter skal spre glede ved hjelp av farger, hjelpe deg å ha et personlig preg innenfor arbeidsmiljøets etikette, samt tilby det ypperste av kvalitet og funksjonalitet. En pennlampe fra Color4care er et prima eksempel på dette, og går du til anskaffelse av en pennlampe i dag så får du som alltid rask levering og lav frakt fra oss.

 • ID- kortholder

  Gjør mer ut av en ID-kortholder

  I våre dager er det mange ting man «må» ha med seg avhengig av hvor og hva man skal som f.eks. lommebok, mobil, nøkler, osv. For deg som jobber på et sykehus eller en lignende helseinstitusjon hører et ID/adgangskort til på den må-ha-med listen, men det er ingen grunn til at du skal ha kortet hengende rundt halsen i den kjedelige og slitte kortholderen som fulgte med da du fikk det! En ID-kortholder i en frisk farge kan gjøre både din og pasientenes dag bedre, samtidig som du får satt et personlig preg på din uniform. Her hos Color4care ønsker vi å hjelpe til å skape en felles identitet for helsepersonell, og en personlig valgt ID-kortholder er et perfekt sted å starte – du kan til og med ha et utvalg av kortholdere slik at du kan variere fra dag til dag eller uke til uke. Hos Color4care er det Glede, Omsorg og Farge som er mottoet, og vi vet at en fargerik ID-kortholder som du har valgt av personlige grunner harmonerer med dette mottoet og vil bidra til både pasientenes opplevelse og ditt arbeidsmiljø. Gjør noe mer ut av noe du må ha på/med deg!

  Hver detalj teller

  En ID-kortholder fra Color4care er laget av ekstremt holdbart materiale, og kommer med både en 45cm lang snor for å bæres rundt halsen, eller en klemme med en 74cm lang snor du kan dra ut. Her hos Color4care handler det om å kombinere våre kjerneverdier med det praktiske – akkurat på samme måte som du som en moderne helsearbeider gjør hver eneste dag. Vi vet at du løser tøffe utfordringer hver dag, og at hver minste lille detalj er viktig innenfor helsesektoren. Derfor har vi utviklet kortholdere i et bredt utvalg av farger, fordi en ID-kortholder kan være så mye mer. Det finnes mange studier på hvordan omgivelsene kan ha terapeutisk effekt, og hvilke farger du som f.eks. sykepleier eller omsorgsarbeider har på deg vil nødvendigvis spille en stor rolle. Derfor kan en liten ting som en ID-kortholder være en viktigere del av det store bildet enn man kanskje skulle tro, akkurat som hvor viktig hver eneste helsearbeider er for samfunnet som helhet.

  La oss hjelpe deg å hjelpe

  Color4care ble grunnlagt fordi vi ønsker å skape en bedre identitetsfølelse blant helsearbeidere gjennom hva vi har på oss og bruker i hverdagen. Samtidig ønsker vi at de samme tingene kan bidra til et bedre arbeidsmiljø, økt velvære både for deg og pasientene, samt gjør at du kan finne ditt personlige uttrykk selv i arbeidsuniform. Her på våre sider kan du finne en mengde produkter som gjør akkurat dette, og uansett om det er en ID-kortholder eller noe annet som gjør dagen litt lettere for deg og pasientene dine så ønsker vi å bidra. Vi vet hvor viktig du er for noen andre hver eneste dag, og vi ønsker å hjelpe deg å hjelpe andre! Og handler du en ID-kortholder her hos oss på Color4care i dag så får du rask levering og lav frakt.

 • Måleverktøy
 • SnapIt

  Knust glass, glasskår og ødelagt innhold har alltid vært et sikkerhetsproblem som resulterer i ubrukbart material. Snap-it skal forhindre dette og hjelpe deg å holde fingrene unna skarpe kanter og knust glass. Snap-it er laget av anodisert aluminium og designet for flergangsbruk.

Vis flere kategorierVis færre kategorier