Info 0

Sykepleierklokke og skall

Hold styr på tiden i helsetjenesten med en sykepleierklokke

Å holde styr på tiden er noe som alltid har vært viktig innen mange ulike yrkesgrupper: Spesielt når det gjelder deg som er helsearbeider så kan dette være noe som virkelig er nødvendig. Innen helsetjenesten har det lenge vært i bruk noe som kalles sykepleierklokker. Denne klokken har ...

Mere

Vise / Skjule

Underkategorier

 • Analoge klokker
 • Digitale klokker
 • Klassisk søsterur

  Med et søsterur kan arbeidet bli mer effektivt for helsepersonellet

  Et søsterur har lenge vært et symbol i helsevesenet og har vært plassert rundt halsen eller i brystlommen på helsepersonell. Nå har disse fått en ny stil med mønster som sprer glede, farge og omsorg rundt omkring på våre sykehus, helseavdelinger og aldershjem. Dette betyr ikke at det klassiske designet har forsvunnet helt, men at det nå er flere valgmuligheter. Designalternativet gjør det mer morsomt og interessant med dette uunnværlige verktøyet. Nå kan du som er helsepersonell velge mellom analoge eller digitale søsterur i moderne design eller klassisk design som selvfølgelig setter farge på helsevesenet. Det tradisjonelle søsteruret finnes i mange ulike utførelser, fra det vanlige metalliske designet til flere fine og fargerike urskiver. Dette gjør at du som helsepersonell får et mer livlig utseende på jobben, bare ved å velge en ny stil på klokken.

  Søsterur som et verktøy på ulike stadier i helsevesenet

  Selvfølgelig fungerer et søsterur akkurat som en vanlig klokke og viser tiden riktig. Grunnen til at det er bedre å velge dette alternativet mot å ha en vanlig klokke rundt håndleddet er enkel. Som helseperesonell jobber du mye med berøring og med dine egne hender. Da kan det med en vanlig klokke være lett å sitte fast i noe eller rispe sart hud. Ved å velge et stilig og moderne søsterur hos oss på Color4care så slipper du disse bekymringene og får et visuelt morsomt verktøy å håndtere. For alle som ønsker å sette et personlig preg på sin uniform, så kommer våre søsterur å bli et svært egnet tilbehør. Den følger deg hver dag på jobb som helsepersonell. Når du skal kjøpe et verktøy i helsevesenet er det morsomt å besøke oss her på Color4care. Vi tilbyr et bredt sortiment av kvalitetsverktøy som hjelper deg effektivt.

  Hos oss på Color4care setter du farge på helsevesenet på mange måter

  Å sette farge på helsevesenet er noe som vi på Color4care har satt som et varemerke og det er noe som er elsket av våre kunder. Selvfølgelig kan du sette farge med å bare bytte et søsterur, men det finnes mer i vårt brede sortiment av arbeidsklær og arbeidssko. Her finner du mange fine og myke fargekombinasjoner som vil gi deg din egen stil i helsevesenets korridorer. Ved å kombinere et trivelig og godt søsterur med en ny stil og farge på en tunika, vil du bli et populær helsepersonell. Alle dine pasienter vil gjenkjenne deg for din måte å bryte med de fargeløse tradisjonene i helsevesenet. Hos oss på Color4care kan du som er helsepersonell skape din helt egen stil og profil som sprer glede i mange rom hver dag.

 • Silikonskall
 • Batteri