Info 0

Stetoskop

Fargerike stetoskop hos Color4care

Når man først ble oppmerksom på viktigheten av at legen lyttet etter sykdommer eller nedsatt funksjon i pasientens kropp under antikken, ble dette først gjordt gjennom det som man kaller direkte auskultasjon. Dette ble gjort ved at legen la øre f.eks. mot pasientens rygg, eller bryst for å lytte på lungenes fu...

Mere

Vise / Skjule

Underkategorier

 • Stetoskop
 • Stetoskop overtrekk
 • Tilbehør til Stetoskop
 • Littmann® Stetoskop

  Best på markedet

  Littmann har i mer enn 45 år tilbudt helsepersonell høykvalitetsstetoskop. Deres produktsortiment er bredt og det finnes stetoskop som passer alle. De har lenge vært anerkjent som en av de beste stetoskopprodusentene og beviser stadig at det stemmer.

  Littmanns produkter er blant de beste på markedet og har høyeste kvalitet og lydgjengivelse. Bruk vår guide til å finne stetoskopet som dekker dine behov og forventninger.

  Kvaliteten på Littmanns stetoskop kan du stole på. Stetoskopet er laget i USA og produseres under strenge retningslinjer og kvalitetskontroller for å levere de beste stetoskopene på markedet.

  Finn din stil

  Med sitt brede sortiment og høye kvalitet har Littmann raskt blitt en av verdens største leverandører av profesjonelle stetoskoper til yrker i helsesektoren.

  Stetoskopet er tilgjengelig i mange modeller og farger, slik at du skal kunne finne det som passer deg, ditt yrke og din personlighet. Med det store utvalget kan du også lett finne et stetoskop som matcher din arbeidsuniform.

  Noe for alle

  I Littmanns sortiment finnes det både stetoskop i standard- og spesialdesign med avansert teknologi for å kunne oppfatte vanskelige lyder og stenge ute støy og andre forstyrrende lyder.

  De nye elektroniske stetoskopene i sortimentet har innebygt støyreduksjon og lydforsterkning som gjør det mulig å få en klar og tydelig lydgjengivelse. Du kan også spille inn lyden og senere overføre til data og få et visuelt bilde av lyden gjennom et diagram som produseres i forbindelse med innspillingen. Dette er en verdifull funksjon for både diagnosering og for opplæringformål. Du kan velge å spille av lyden saktere for å få et enda tydeligere lydbilde.

  Vi på Color4care er en av fire autoriserte forhandlere av Littmanns produkter i Sverige. Dette betyr at du som kunde hos oss har tilgang til en av verdens beste stetoskopfabrikantenters sortiment. Hos oss på Color4care finne du alle modellene av Littmanns stetoskop og tilbehør. For oss er det veldig viktig at du som jobber i helsevesenet skal ha tilgang til virkelig godt utstyr og det er nettopp derfor vi er så stolte over å være ditributør for Littmann. Dette er et merke du kan stole på.

  Stetoskopet kommer i flere farger og du kan matche de med mange av våre andre fargerike og personlige produkter. Kjøp ditt nye stetoskop fra Littmann hos Color4care i dag.

  Garantitiden er mellom 2-7 år, avhengig av modell.

  Se PDF for å få hjelp til å velge det stetoskopet som passer for deg. 

  Pass alltid på å kjøpe et Littmann stetoskop fra en autorisert svensk forhandler siden det finnes mange kopier på markedet. Color4care er autoresert forhandler av 3M™ Littmann® stetoskop.

  Du som i ditt yrke krever det beste av verktøyene du bruker, kan stole på at 3M™ Littmann® stetoskop gir nøyaktig lydgjengivelse av både lave og høye frekvenser.

  OBS! Produktene fra Littmann er bestillingsvarer, hvilket betyr at leveringstiden kan bli litt lengere enn normalt. Leveringstiden er normalt mellom 7-10 arbeidsdager.