Info 0

Accessoirer

Vise / Skjule

Underkategorier

 • Helsebrosjer

  En helsebrosje er et vanlig tilbehør i helsevesenet

  En helsebrosje er noe mange kanskje ikke synes er spesielt. Jobber du i helsevesenet som omsorgsperson eller sykepleier, så vet du imidlertidig at dette tilbehøret har aner mange år tilbake. En helsebrosje er noe veldig tradisjonelt i helsevesenet, og kan sitte på klærene til leger, sykepleiere eller andre helsepersonell. Alle kan bruke en fin brosje. En helsebrosje kan si mye. Den kan f.eks. fortelle oss hvem du er, eller hva du gjør. Vi har gitt disse fine brosjene et løft, og nå kan du finne dem i varianter som sprer glede, farge og omsorg hos oss på Color4care. Vi setter farge på helsevesenet med et meget stort kvalitetssortiment av arbeidsklær, utstyr og fine tilbehør i helsevesenet. Velkommen til å se rundt blant alle våre fine produkter. Vi håper du får mye glede, og at vi kan hjelpe til med å øke trivselen på jobben din hver dag, året rundt.

  Hva er en helsebrosje og hva kan den brukes til?

  En helsebrosje er som den alltid har vært. Den festet på din fine tunika, alternativt på et annet ytterplagg på overkroppen. Denne lille tingen har lenge vært en representant for alle som arbeider i helsevesenet som omsorgsperson eller sykepleier. Brosjen viser egentlig at du er kvalifisert til å utføre dine arbeidsoppgaver og skal være en sikkerhet for alle som du pleier. Dette har fungert og helsebrosjen har tjent sitt formål i løpet av alle de årene de har eksistert. Vi på Color4care følte det var på tide å gjøre den triveligere, og har utviklet det til et tilbehør som setter farge på helsevesenet. Våre fine og elegante varianter av dette tilbehøret sprer glede, farge og omsorg på et høyere nivå. Ved å velge en helsebrosje hos oss så setter du også et personlig preg på din uniform, som gjør din utstråling og personlige identitet sterkere. Hos oss på color4care er det ikke nok med denne lille detaljen, men her finner du alt for helsepersonell og sykepleiere som virkelig ønsker å piffe opp stemningen på jobben.

  Du finner alt fra helsebrosjer til komplette uniformer hos oss på Color4care

  Ved å tenke på hva de ulike fargene og kombinasjonene av disse kan gjøre for kroppen og sjelen, så har vi skapt en unik nettbutikk der du finner mange fine arbeidsklær og redskaper. I vår hyggelige og brukervennlige nettbutikk finner du som er gravid og fortsatt jobber de viktige støttestrømpene som gir deg den støtten du trenger. Disse finner du i mange fine og glade farger og mønster. Når det gjelder helsebrosjen så skal denne festes på din tunika, og disse finner du også ved å se over vårt sortiment. I tillegg vil du finne alt fra arbeidssko til de vanligste arbeidsverktøyene som vil sette farge på helsevesenet. Velg oss på color4care så får du en egen, unik identitet på jobben.

 • Helse-pins

  Helse-pins for helsepersonell med det lille ekstra

  Nå kan du skaffe deg flotte helse-pins med mange ulike motto og farger. Velg mellom store eller firkantede pins. Helse-pins er en flott gave til dine kolleger, rett og slett for å vise at du setter pris på dem. De kommer med mange morsomme ord og uttrykk, slik som «I love my job», «I love germs» eller noe så enkelt og elegant som «Love» eller «Hygiene» skrevet på en dekorativ måte. Her finner du noe for alle, om du jobber som lege, kirurg, sykepleier eller innen andre fagområder i omsorgsyrket. En morsom og treffende helse-pins kan være med på å få pasientene til å le i en heller vanskelig hverdag, og dette skal ikke undervurderes. Et smil eller litt latter forlenger livet, og det gjør hverdagen mye lysere. Ikke vær redd for å bestille buttons som spøker med sykepleierne eller andre ting. Jo mer ting settes på spissen, jo større er sjansen for at du får noen til å smile i løpet av dagen! Vi på Color4Care kan tilby både rask levering og lav frakt. Vi tilbyr dessuten 14 dagers returrett og 6 mnd. garanti mot fabrikasjonsfeil. Det skal være lett og trygt å handle hos oss.

  Helse-pins skaper glede, farge og omsorg på jobben

  Vårt motto er Glede, Farge og Omsorg, og våre spennende og fargerike helse-pins er helt sikker med på å spre dette rundt seg! Du kan helt enkelt feste dem på uniformen din, tunikaen eller andre plagg du bruker på jobben. I tillegg kan de være flotte å bruke utenpå ytterjakken når du drar til og fra jobb, rett og slett for å vise andre mennesker hvem du er. Hva med å feste dem utenpå din carebag for en enda sterkere identitet? Se for deg din røde carebag full av merker i mange flotte farger. Sprekere kan det nesten ikke bli. Bruk fantasien og fest dem hvor du enn måtte ønske. Det som er sikkert, er at de kommer til å vekke oppsikt og spre glede rundt seg, i alle slags sammenhenger.

  Laget for å gjøre hverdagen lettere

  En helsearbeiders arbeidsdag kan ofte virke lang og til tider litt grå, og derfor har vi bestemt oss for å tilby disse morsomme helse-pins. Bli ikke overrasket om du plutselig får mange nye kommentarer fra kolleger og pasienter. Da vet du at det er mottoet og fargene på dine helse-pins som sørger for dette. De kan være med på å åpne opp for nye samtaler mellom dere, spesielt om du velger buttons som spøker litt med prototypene i helsevesenet. Vi forstår sykepleie, og vi vet hva som skal til for å skape litt liv på jobben. Våre helse-pins er laget med tanke på at de enkelt skal kunne taes av og på. Kjøp deg noen morsomme merker nå, og du vil merke forskjellen! Du kan velge mellom tre betalingsmåter når du handler hos oss, det være seg kort, faktura eller betaling innen 3 måneder.

 • Pennholdere
 • Poser

  Carebag for felles identitet og stil

  Den er akkurat passe stor, akkurat passe stilig og akkurat passe lett å bære. Carebag ble utviklet for å gi studenter innen helsesektoren en felles stil og identitet. Den er i dag blitt en carebag som kan brukes av alle, også deg som er ferdig med å studere og jobber i helsevesenet. Vesken rommer det meste av hva du måtte trenge å ta med på jobb, for den er spesielt utformet for omsorgsyrkene. På baksiden finnes en stor lomme der du kan ta med en spennende bok til å lese i rolige stunder. Vi vet at mange har jobb som nattevakt, og uten lesestoff kan nettene bli lange. På fremsiden finnes en stor lomme med glidelås for å oppbevare de tingene du er mest redd for å miste, slik som penger og dokumenter. Inni selve veska finnes det egne lommer for mobil, penner og andre småsaker. Den kvadratiske formen gjør den dessuten perfekt til å ta med seg et lite nettbrett. Her på Color4Care tilbyr vi raskest mulig leveringstid og rimelige fraktutgifter. Vi sender vanligvis varene innen 24 timer.

  Praktisk veske som er med på å skape et fargerikt fellesskap

  Den røde fargen er oppsiktsvekkende, og derfor er det lett å huske å ta den med seg hjem etter endt arbeidsdag. Dersom du er en av dem som har hodet fullt når dagen nærmer seg slutten, kan det være lett å glemme den ekstra veska. Med en carebag kan du legge alt det du trenger i samme veske, slik at du får større oversikt og kontroll på tingene dine. Den kommer dessuten med justerbar skulderstropp slik at den skal passe til alle – uansett høyde og bredde! I og med at den er produsert i PU-materiale, er vesken både slitesterk og vannavstøtende på samme tid. Den er laget for å holde lenge, altså være din trofaste venn på jobben, år etter år. I tillegg er den med på å skape et fargerikt fellesskap, for jo flere som bruker en slik carebag, jo mer farge spres i jobbmiljøet. Kanskje dere liker å gå ut fredag kveld etter jobben for en kjekk avslutning på en hektisk uke? Da kan det jo bli riktig gøy om alle har samme carebag med seg!

  Utviklet spesielt for helsepersonell

  Det opprinnelige navnet Vårdväskan kan vi oversette direkte fra svensk som «pleievesken». Vi på Color4Care har heller valgt å kalle den carebag, kanskje for å understreke det moderne preget som vi har klart å gi den. Med denne spesielle vesken ønsker vi å understreke vårt motto som er Glede, Farge og Omsorg i en heller tøff og gjerne til tider litt grå hverdag. Sammen med de andre fargerike produktene vi tilbyr her på nettstedet vårt, har vi klart å legge et grunnlag for at du som omsorgsarbeider skal kunne friske opp din jobbhverdag. Vår carebag er altså intet unntak, den røde fargen gir energi og glede som du kan ta med helt frem til pasientene dine. På samme tid har du alltid orden på det du måtte trenge av hjelpemidler og private eiendeler mens du er på jobb.

 • Smykker
 • Briller

  SeeMe by Color4Care er briller for deg som ønsker ett par sikkerlig fine og behagelige skjerm- eller lesebriller.

  Vi har tatt frem flere ulike modeller og farger for at de skal passe enhver stil og situasjon. Kanskje ønsker du deg ett par på jobben, ett par hjemme i tv-sofaen og kanskje ett par å glemme på hodet. Våre briller finnes i modeller som passer både damer og herrer. Skjermbriller er briller uten styrke, men med ett varmt lys som reduserer det farlige blåe lyset som kommer fra skjermer.

  Våre lesebriller finnes med styrke fra +1 til +3. De er produsert i et mykt og behagelig nikkel- og blyfritt materiale, noe som gjør de behagelige å bruke over lengre tid, som f.eks. gjennom en lang arbeidsdag.

  Lesebriller

  Har du problemer med å lese denne teksten? Da kan det være du trenger lesebriller. Før eller senere begynner ditt syn å forandre seg. Alle rammes i større eller mindre grad av alderssyns, noe som innebærer at linsen får problemer med å tilpasse seg overgangen fra lengre til kortere avstander. Dette fører til at det blir vanskeligere å se tydelig på nært hold og at behovet for lesebriller øker.

  Alderssyn er ingen ting som kan trenes bort, men er en naturlig del av aldersprosessen som man enkelt bare må lære seg å akseptere. Det du enkelt kan gjøre er å skaffe deg ett par lesebriller som hjelper deg med å lese uhindret og leve livet som du alltid har gjort.

  Våre lekre og stilrene lesebriller finnes i en rekke ulike farger og modeller for å passe til akkurat ditt ansikt og stil. Våre lekre og stilrene lesebriller finnes i en rekke ulike farger og modeller for å passe til akkurat ditt ansikt og stil.

  Skjermbriller

  Viste du at vi bruker i gjennomsnitt 50 timer i uken på telefon eller tablet, fremfor TV-skjermer og dataskjermer eller TV-spill?

  I våre sortimenter finner du stilige og stilrene skjermbriller i en rekke ulike farger og modeller. Våre skjermbriller er produsert i et mykt, nikkel- og blyfritt materiale, noe som gjør de veldig fine. Glasset i skjermbriller reduserer blått lys med 38-50% og gir ett behagelig og varmt lys.

  Hvorfor skal jeg bruke skjermbriller?

  At vi blir våkne og får større vanskeligheter med å sove etter at vi spiller dataspill eller noe lignende på telefonen eller andre skjermer er ikke så vanskelig å forstå. Men at til og med lyset som de fleste skjermer utstråler har en egen direkte negativ innvirkning på vårt søvnmønster og også på vårt minne er det færre som vet om. De seneste generasjonenes skjermer har ett blått led lys som påvirekr oss mer enn vi tror. Skjermer stråler ut blått lys på en frekvens som lurer kroppen til å tro at det er dag. Blått lys er nesten like farlig som UV-lys og kan på kortsikt forårsake hodepine og ømme øyne og på langsikt forårsake øyeskaden AMD. Risikoen for disse problemer minsker hvis du bruker ett par skjermbriller som reduserer det blåe lyset.