Info 0

Arbeidssko 

Å ha de rette skoene for ditt yrke er viktig. Hvorfor ikke ha en bra arbeissko i en stilig farge som matcher din øvrige utrustning. Color4care har arbeidssko tilpasset for ditt yrke og din personlighet. Våre arbeidsko produseres i Sverige og er håndlagde. Arbeidsskoene finnes i flere stilige farger. klikk på modellen for å velge farge. Etter din...

Mere

Vise / Skjule

Underkategorier

 • Arbeidssandal

  Arbeidssandaler som møter alle krav

  Det er en kjent sak at du som sykepleier eller helsearbeider tilbringer utallige timer på beina i løpet av et yrkesliv. Du er i stadig bevegelse fra pasient til pasient, og tilhører en av de yrkesgruppene hvor mange sliter med slitasjeskader mot slutten av karrieren. Kroppsholdning og riktig bruk av kroppen er utrolig viktig. Riktig fottøy er derfor forebyggende og kjempeviktig! Hos oss på Color4care får du arbeidssandaler som møter kravene til deg som er på beina hele arbeidsøkten din. Som alltid tilbyr vi et bredt utvalg av forskjellige farger slik at du kan velge et par arbeidssandaler som lar deg sette et personlig preg på uniformen og tilfører litt farge til arbeidsmiljøet. Handler du ett, eller flere, par arbeidssandaler her hos oss får du som alltid rask levering og lav frakt – og velger du en farge som har litt punch i seg så er vi rimelig sikre på at du får noen gøyale spørsmål og blikk fra både medarbeidere og pasienter når du har de på deg på jobb for første gang. Og det finnes vel ikke noe bedre enn å riste litt i etablerte rutiner og en litt grå arbeidshverdag.

  Spre farge – spre glede

  Siden vi bor her oppe i det fjellhøye nord så er vi jo ikke akkurat bortskjemt når det kommer til sollys eller eksotiske dyr og planter. Det er de såkalte jordfargene som dominerer i norsk natur, og det har på mange måter vært med å forme vårt forhold til hvordan vi klær oss i det daglige. I våre dager har selvfølgelig mye forandret seg på grunn av internett og hvor fort nyheter sprer seg. Men uansett hva din personlige mote er, så er varme farger mangelvare i Norge gjennom vinterhalvåret, og et par fargeglade arbeidssandaler kan være den perfekte kuren mot vintermørket! Vi her hos Color4care har mottoet: Glede, Farge og Omsorg – og mener disse begrepene er tett knyttet til hverandre. Kanskje er det dine nye, fine arbeidssandaler som fanger oppmerksomheten til pasienten som ikke har smilt på ukesvis og som endelig klarer å lokke frem et flir.

  Arbeidssandaler legger grunnlaget

  Color4care er grunnlagt av mennesker som brenner for det nevnte mottoet: Glede, Farge og Omsorg. Derfor vil du se på disse sidene at våre produkter kommer i et bredt utvalg av gøyale farger, og våre arbeidssandaler er intet unntak. Ta en kikk rundt og oppdag alle de herlige fargeglade variantene av de arbeidsredskapene du bruker hver dag som du ikke har tenkt på kan være så mye mer morsomme og inspirerende bare de får litt farge. Jobbe du gjør hver dag er utrolig viktig, og vi ønsker å bidra til å gjøre den litt enklere samtidig som du og dine kollegaer kan ha tilbehør og utstyr som stolt viser hvem dere er og gir dere en identitetsfølelse. Så ha et godt fundament: det riktige skotøyet.

 • Arbeidssko
 • Hygienesko

  Har du et behov av arbeidssko som klarer tøffe hygienekrav? Da kan du slutte å lete nå. Color4care har tatt frem en arbeidssko som består hygienekravene uten å gjøre avkall på komforten. 

 • Skopleie
 • Sneakers

  Sporty arbeidssko for både jobb og hverdag

  Vi har ikke lenger bare klassiske arbeidssko i vårt sortiment, vi kan også presentere et sortiment av sporty sneakers som passer perfekt for arbeidsdagen innenfor helseyrket.

  Vi på Color4care ønsker å tilby deg som jobber i helsevesenet en sko som kan brukes i løpet av arbeidsdagen, på fritiden eller i stort sett hvilken som helst sammenheng.

  Alle skomodellene vi har valgt ut kan du bruke i alle slags sammenhenger. Skoene er av høy kvalitet og god komfort. Du som arbeider i helsesektoren vet viktigheten av å bruke gode sko i en hektisk arbeidshverdag.

  Høy kvalitet og komfort

  Disse skoene har vi valgt for at du som jobber innenfor helseyrket skal kunne ha en allroundsko som fungerer både på jobb og ellers i hverdagen. Du kan bruke de på veien til og fra jobb, under arbeidstiden og kanskje vil du ha ett par lette stilige treningssko. I sortimentet har vi ulike stilige modeller som passer for de fleste anledninger.

  Vi på Color4care vil lyse opp din hverdag i helseyrket med fantastiske farger og gode produkter. Matche skoene med våre med andre produkter i sortimentet og lek med farger og stiler. Din jobb er viktig og da skal du også kunne vise din personlighet. Du kan muntre opp både deg selv og dine pasienter med fargerike produkter fra vårt sortiment.

  Handle dine nye arbeidssko og arbeidsklær hos oss på Color4care allerede i dag!

Vise / Skjule

Filter