Info 0

Arbeidssko

Å ha de rette skoene for ditt yrke er viktig. Hvorfor ikke ha en bra arbeissko i en stilig farge som matcher din øvrige utrustning. Color4care har arbeidssko tilpasset for ditt yrke og din personlighet. Våre arbeidsko produseres i Sverige og er håndlagde. Arbeidsskoene finnes i flere stilige farger. klikk på modellen for å velge farge. Etter din...

Mere

Vise / Skjule

Underkategorier

 • Arbeidssandal
 • Arbeidssko
 • Hygienesko

  Har du et behov av arbeidssko som klarer tøffe hygienekrav? Da kan du slutte å lete nå. Color4care har tatt frem en arbeidssko som består hygienekravene uten å gjøre avkall på komforten. 

 • Skopleie
 • Sneakers

  Sporty arbeidssko for både jobb og hverdag

  Vi har ikke lenger bare klassiske arbeidssko i vårt sortiment, vi kan også presentere et sortiment av sporty sneakers som passer perfekt for arbeidsdagen innenfor helseyrket.

  Vi på Color4care ønsker å tilby deg som jobber i helsevesenet en sko som kan brukes i løpet av arbeidsdagen, på fritiden eller i stort sett hvilken som helst sammenheng.

  Alle skomodellene vi har valgt ut kan du bruke i alle slags sammenhenger. Skoene er av høy kvalitet og god komfort. Du som arbeider i helsesektoren vet viktigheten av å bruke gode sko i en hektisk arbeidshverdag.

  Høy kvalitet og komfort

  Disse skoene har vi valgt for at du som jobber innenfor helseyrket skal kunne ha en allroundsko som fungerer både på jobb og ellers i hverdagen. Du kan bruke de på veien til og fra jobb, under arbeidstiden og kanskje vil du ha ett par lette stilige treningssko. I sortimentet har vi ulike stilige modeller som passer for de fleste anledninger.

  Vi på Color4care vil lyse opp din hverdag i helseyrket med fantastiske farger og gode produkter. Matche skoene med våre med andre produkter i sortimentet og lek med farger og stiler. Din jobb er viktig og da skal du også kunne vise din personlighet. Du kan muntre opp både deg selv og dine pasienter med fargerike produkter fra vårt sortiment.

  Handle dine nye arbeidssko og arbeidsklær hos oss på Color4care allerede i dag!

 • Vernesko
Vis / gjem alternativer

Autoklaverbare

Fotseng

Ok