Info 0

Arbeidsklær

Arbeidsklær for en behageligere hverdag og bedre komfort på jobben

Hos oss på Color4care finner du produkter som er spesielt tiltenkt deg som jobber i helsevesenet. Dagene er ofte lange og du blir stilt høye krav til, både fysisk og psykisk. Derfor er det viktig at det du har på deg ikke hemmer deg i arbeidet, men heller får deg til å føle deg ...

Mere

Vise / Skjule

Underkategorier

 • Arbeidsbukser
 • Arbeidsskjorter
 • Casual outfit
 • Jakker
 • Tunika

  Kittel for deg som ønsker et personlig preg på uniformen

  Her på Color4care legger vi vekt på alle detaljer, og våre kitlerne er intet unntak. Ingenting går oss hus forbi – vi tar hensyn til alt fra farge, stil, passform, oppheng og lommer! Detaljene er svært viktige for at din arbeidsdag skal være så komfortabel som mulig, for en arbeidsuniform skal være din støtte på veien. Vi legger dessuten vekt på den psykiske delen i tillegg, fordi passform og fargevalg er vel så viktig som lommer og hemper på rett sted. Du skal nemlig kunne føle deg frisk og vel når du er på jobb. Helsearbeiderens yrke er svært sosialt og du møter mange forskjellige mennesker hver eneste dag. Derfor vet vi at enhver sykepleier eller helsearbeider ønsker å ta seg best mulig ut også når de er på jobb. Vår kittel er dessuten vennlig mot huden. Alle våre produkter som skal brukes, kontrolleres nøye for å unngå plager. Vi hos Color4care kan tilby deg både rask levering og lav frakt.

  Vårt motto er Glede, Farge og Omsorg, og vår kittel skal spre det på jobben din

  Dersom du kjøper en kittel fra oss, ja da vet du at vi har tenkt på alle detaljer. Du kommer ikke til å savne noe, og du kan velge blant sterke og glade farger. Er du av den mer nøytrale typen, finnes det også en enkel hvit utgave. Hvitt er jo en farge som går igjen i helsevesenet, for den vitner om renhet og stil. Dersom du liker å ha på deg litt romslige klær, men samtidig er ute etter en kledelig stil på jobben, er valget av en kittel fra oss helt rett for deg. Kitlerne er praktiske plagg som gir deg masse rom for bevegelse, lett å holde rene og beskytter de plaggene du har under. Vår kittel er figursydd med tanke på at den skal være behagelig og slitesterk på samme tid, samt godkjent av Økotex. De kontrollerer at plaggene er vennlige både mot huden og naturen.

  Laget for å tåle en tøff hverdag i helsesektoren

  Med tanke på alle de ulike arbeidsoppgaver en helsearbeider kan bli utsatt for, så har vi på Color4care valgt å utvikle en kittel som skal tåle mer enn et vanlig klesplagg. De har høy komfort, flotte farger og sterke sømmer. Under for eksempel tunge løft skal du ikke trenge å bekymre deg for at din kitler skal gå i stykker i sømmene. Vi ønsker at våre kunder kun skal trenge å tenke på det å vise omsorg og yte maksimalt i jobben, og samtidig føle seg velkledde. Sofi og Philip, som grunnla Color4care i 2011, hadde et ønske om å få frem mer glede, farge og omtanke i helsesektoren. De startet med å lage en spesialdesignet carebag som skulle bli et symbol for samhold og yrkesstolthet. Deretter kom det flere produkter til både sykepleiere og annet helsepersonell, og i dag er blant annet vår fargesterke kittel blitt en sikker vinner.

 • Poloskjorte
 • Sokker

  Fargerike sokker som lyser opp

  Alle vet jo at det er viktig med godt skotøy på jobb, men minst like viktig er det å ha gode sokker i skoene. Vi som har jobbet mye i helsefaget vet at dagene kan være veldig lange, og at man ofte står og går veldig mye i løpet av dagen. Føttene er ofte den kroppsdelen som verker mest etter en lang arbeidsdag, og vi hos color4care vet hvor skoen trykker. Sofi og Philip er begge helsefagarbeidere som syntes helsevesenet var alt for dominert av grå og triste farger, og bestemte seg i 2011 for å starte color4care og satse på fargerikt arbeidstøy og arbeidsutstyr til deg som jobber i helsevesenet som lege, sykepleier, hjelpepleier eller noe annet. Vårt motto er Glede, Farge og Omsorg, og med fargerike og gode sokker kan du sette et personlig preg på din uniform. Prøv et par fargerike sokker fra color4care, eller, hvorfor ikke hjelpe på blodsirkulasjonen i føttene, og ta en titt på vårt utvalg i fargerike støttestrømper, som er laget for å utjevne trykket i føttene slik at man ikke føler seg så trøtt og sliten i føttene på slutten av en lang arbeidsdag?

  Detaljer som lyser opp i en grå hverdag

  Har du jobbet i helsesektoren, så vet du at det kan bli litt fattig på farger i hverdagen. Helsevesenet er preget av hvite vegger og grå maskiner og apparater, og med de norske værforholdene kan det til tider bli veldig grått. Mange pasienter reagerer med smil og glede når de ser fargerike detaljer på uniformen din. Kanskje du kan ha én farge for hver ukedag, så kan pasientene se at det er lørdag, ikke fordi de får grøt til middag, men fordi du har på deg røde sokker? Uniformene vi har på sykehus og pleiehjem er ofte ganske grå og uttrykksløse, og vi har ofte ikke store muligheter for å gjøre den personlig. Men med et par fargerike sokker fra color4care kan du i hvert fall gjøre en liten forskjell i hverdagen, slik at ikke alle dagene blir helt like.

  En bedre hverdag med gode sokker

  Har man gode sokker og strømper i skoene, trykker den gjerne ikke like mye. Om du er ute etter noen korte, fargerike ankelsokker eller lengre strømper med lekre mønster på, så har vi et godt utvalg hos color4care. Vi har også et godt utvalg i støttestrømper, eller kompresjonsstrømper, som er enda lengre og som sitter veldig godt og ikke sklir ned. Ved å være stramme på de riktige stedene gjør de sitt til at blodet sirkulerer bedre i beina og at føttene føles mye bedre etter endt arbeidsdag. Samtidig reduserer de faren for åreknuter og blodpropp. Vi har det du er ute etter for å sette et personlig og fargerikt preg på din arbeidsplass. Uansett hva du er ute etter, så står vi klare til å håndtere din bestilling omgående. Bli en fargeklatt på jobben med sokker fra color4care, du også!

 • Sport og fritid
 • Støttestrømper

  Støttestrømper med et unikt preg

  Når du jobber som helsearbeider, blir det ofte lange dager der du står og går mye, og føttene dine blir vonde og hovne slik at skoene føles trangere. Du kjenner vel den gode følelsen av å sette deg ned etter endt arbeidsdag, ta av deg skoene og kjenne hvordan føttene sakte begynner å føles gode igjen. En følelse som er enda bedre, er å ikke ha vonde føtter i det hele tatt. Forskning viser at kompresjonsstrømper hjelper deg med å holde en jevn blodgjennomstrømning i føttene gjennom hele arbeidsdagen. Med gode støttestrømper kan man også forebygge blodpropp og åreknuter. Her hos color4care har vi et godt utvalg i fargerike støttestrømper med spennende design i mange kreative varianter, slik at du ikke bare kan gå rundt med mindre hovne og smertefulle føtter, men som også gjør at du kan sette et personlig preg på uniformen. Husk at vårt motto er Glede, Farge og Omsorg, og alle våre støttestrømper er produsert i fargerike stoffer av høy kvalitet. De er selvfølgelig fargeekte, og holder på fargene, selv ved hygienisk vask på 60 grader. Bestill støttestrømper fra color4care i dag, og sett et personlig preg på uniformen din.

  Komfort trenger ikke gå på bekostning av design

  Det har jo lenge vært kjent at du bør bruke støttestrømper hvis du sitter lenge på fly, siden det lave trykket og den statiske stillingen kan øke faren for blodpropp. De som arbeider innenfor luftfart har i mange år brukt slike strømper, og det har også vi i helsevesenet. Vi vet hvor nyttige disse kan være i vårt yrke, når vi går og står så mye som det vi gjør. I tillegg vet vi hvor uunnværlige kompresjonsstrømper er for mange av våre pasienter. Vi hos color4care mener at funksjonelle plagg ikke trenger å se verken grå eller kjedelige ut. Våre lekre støttestrømper i unike, fargerike design gjør at du kan gå og stå lange dager på jobb med mindre plager fra hovne, vonde føtter og trange sko. Med våre fargerike strømper kan du skape friske fargekombinasjoner som vil skape glede i den ofte grå hverdagen til pasienter og helsepersonell.

  Laget av folk med bakgrunn i faget

  Det er jo som kjent de som har den på, som kjenner at skoen trykker, og Sofi, en av grunnleggerene av color4care er selv utdannet sykepleier. Hun syntes helsevesenet var preget av for mye grått, hvitt og matte, kjedelige farger, og ville med color4care spre farger og glede på sykehus og pleiehjem, uten at det gikk på bekostning av kvaliteten. Produktene våre holder den høye kvaliteten man skal forvente av arbeidstøy, og tåler selvfølgelig daglig bruk og vask. Med støttestrømper fra color4care vil du oppleve en vesentlig gladere arbeidsdag med fargerike føtter og legger, og føttene dine vil takke deg hver gang du er ferdig med et skift. Sett farge på ditt arbeidsmiljø, og bestill dine nye støttestrømper spesiallaget for helsearbeidere i dag. Vi står klare til å ta imot din bestilling, og pakker og sender alle bestillinger omgående.

 • T-skjorter
 • Undertøy

  Behagelig undertøy for et aktivt liv

  Når man jobber i helsesektoren, kan det ofte bli lange dager med mye bevegelse. Du kjenner vel den klamme følelsen når du svetter i en steril sykehusuniform. Stadig flere som jobber i helsevesenet har en aktiv livsstil, og hvis man for eksempel sykler til jobb er det viktig å ha riktig bekledning. Med riktig undertøy kan du slappe av, og la undertøyet ta seg av den svette og klamme følelsen, slik at du føler deg ren og frisk hele dagen. Vi i color4care har selv erfaring fra lange dager på jobb, og vet hvor viktig det er at det som sitter innerst mot huden absorberer svette uten at du føler deg kald og våt, og uten at det begynner å lukte. Vårt motto er Glede, Farge og Omsorg, og i vår undertøyskolleksjon kan du finne både fargerike og mer nøytrale topper, singleter og truser som tåler en lang dag på jobb. Med bambus undertøy fra color4care vil du føle deg komfortabel, og med litt farger på innsiden kan du føle deg litt fargerik selv under en grå og kjedelig uniform. Bestill i dag, så har du varene i løpet av kun et par dager.

  Bambus - et økologisk og praktisk alternativ

  Mesteparten av varene vi selger i kategorien undertøy dame er laget av økologisk bambusfiber. Bambus vokser veldig lett overalt i tropiske strøk, og bambus trenger verken sprøytemidler eller kunstgjødsel for å gro godt. Bambusen som er brukt i vårt undertøy er ikke hentet fra områder der det finnes bestander av utrydningstruede pandabjørner, og er på alle måter et veldig miljøvennlig alternativ til bomull og syntetiske stoffer. Bambusfiber er et veldig godt materiale for klær, siden fiberstrukturen i stoffet absorberer 3-4 ganger så mye vann som bomull uten at det føles kaldt mot huden. Om det er varmt og du svetter mye, hjelper undertøy i bambus deg til å holde deg kald, og er det kaldt, fungerer bambus undertøy som isolasjon på samme måte som ullfiber. Men, i motsetning til ull, kan bambusfiber vaskes på 60 grader, slik at du kan vaske undertøyet helt rent når du skal bruke det i sterile og rene omgivelser.

  Designet av profesjonelle, for profesjonelt bruk

  Philip og Sofi, som startet color4care i 2011, har begge erfaring fra arbeid i helsesektoren i Sverige. De har opplevd lange dager, og vet hvilke krav som stilles til alle slags klær og utstyr som brukes i helsevesenet. Begge synes de at det var litt for mange grå vegger og matte, kjedelige uniformer, od de ønsker med color4care å gjøre helsevesenet litt mer fargerikt. Om du går rundt med fargerikt undertøy under uniformen, så er det vel ikke noe du kan bruke til å lyse opp i arbeidshverdagen, men når du føler deg bra, smitter det over på pasienter og kolleger, slik at arbeidsmiljøet blir bedre. Et lite smil eller en fargerik detalj er ofte det som skal til. Sett mer farge på ditt arbeidsmiljø med color4care!

 • Vester
Vis flere kategorierVis færre kategorier
Vis / gjem alternativer
Ok