Info 0

Arbeidsredskap

Arbeidsredskap for helsevesenet som setter glede og farge på arbeidet

Å ha godt og pålitelig arbeidsredskap når du jobber som sykepleier, lege eller omsorgspersoner er noe av det viktigste som finnes. For den saks skyld trenger ikke disse redskapene til helsevesenet å være sterile og fargeløse, men her er det virkelig muligheter til å skape fin...

Mere

Vise / Skjule

Underkategorier

 • Blodtrykksmansjett

  Color4care vil trykke inn litt farge i helsevesnet... Så hvorfor ikke skaffe deg en blodtrykksmansjett i en farge? Blodtrykksmansjetten finnes i ulike farger kan matche med en en av dine andre utrustninger du bestiller hos Color4care. Blodtrykksmansjettene er manuelle med et praktisk to i et slangesystem. To i et slangesystemet gør at det blir lettere og tydligere å avlese og arbeide med.

 • ID- kortholder

  Gjør mer ut av en ID-kortholder

  I våre dager er det mange ting man «må» ha med seg avhengig av hvor og hva man skal som f.eks. lommebok, mobil, nøkler, osv. For deg som jobber på et sykehus eller en lignende helseinstitusjon hører et ID/adgangskort til på den må-ha-med listen, men det er ingen grunn til at du skal ha kortet hengende rundt halsen i den kjedelige og slitte kortholderen som fulgte med da du fikk det! En ID-kortholder i en frisk farge kan gjøre både din og pasientenes dag bedre, samtidig som du får satt et personlig preg på din uniform. Her hos Color4care ønsker vi å hjelpe til å skape en felles identitet for helsepersonell, og en personlig valgt ID-kortholder er et perfekt sted å starte – du kan til og med ha et utvalg av kortholdere slik at du kan variere fra dag til dag eller uke til uke. Hos Color4care er det Glede, Omsorg og Farge som er mottoet, og vi vet at en fargerik ID-kortholder som du har valgt av personlige grunner harmonerer med dette mottoet og vil bidra til både pasientenes opplevelse og ditt arbeidsmiljø. Gjør noe mer ut av noe du må ha på/med deg!

  Hver detalj teller

  En ID-kortholder fra Color4care er laget av ekstremt holdbart materiale, og kommer med både en 45cm lang snor for å bæres rundt halsen, eller en klemme med en 74cm lang snor du kan dra ut. Her hos Color4care handler det om å kombinere våre kjerneverdier med det praktiske – akkurat på samme måte som du som en moderne helsearbeider gjør hver eneste dag. Vi vet at du løser tøffe utfordringer hver dag, og at hver minste lille detalj er viktig innenfor helsesektoren. Derfor har vi utviklet kortholdere i et bredt utvalg av farger, fordi en ID-kortholder kan være så mye mer. Det finnes mange studier på hvordan omgivelsene kan ha terapeutisk effekt, og hvilke farger du som f.eks. sykepleier eller omsorgsarbeider har på deg vil nødvendigvis spille en stor rolle. Derfor kan en liten ting som en ID-kortholder være en viktigere del av det store bildet enn man kanskje skulle tro, akkurat som hvor viktig hver eneste helsearbeider er for samfunnet som helhet.

  La oss hjelpe deg å hjelpe

  Color4care ble grunnlagt fordi vi ønsker å skape en bedre identitetsfølelse blant helsearbeidere gjennom hva vi har på oss og bruker i hverdagen. Samtidig ønsker vi at de samme tingene kan bidra til et bedre arbeidsmiljø, økt velvære både for deg og pasientene, samt gjør at du kan finne ditt personlige uttrykk selv i arbeidsuniform. Her på våre sider kan du finne en mengde produkter som gjør akkurat dette, og uansett om det er en ID-kortholder eller noe annet som gjør dagen litt lettere for deg og pasientene dine så ønsker vi å bidra. Vi vet hvor viktig du er for noen andre hver eneste dag, og vi ønsker å hjelpe deg å hjelpe andre! Og handler du en ID-kortholder her hos oss på Color4care i dag så får du rask levering og lav frakt.

 • Måleverktøy
 • Penner
 • Pennlampe

  Viktig rutine

  Det er ofte de mest hverdagslige, rutinepregede oppgavene som er de viktigste - det er en grunn til at du gjør de så ofte! Men selv om noe er rutine vet du som sykepleier eller helsearbeider hvor viktig det er å alltid være nøyaktig og påpasselig når det kommer til disse tingene. Vi her på Color4care er klare over hvor mye konsentrasjon yrket og arbeidsoppgavene dine krever, og vi prøver derfor hele tiden å tilby produkter som ikke bare samsvarer med mottoet vårt: Glede, Farge og Omsorg – men som samtidig gjør det lettere for deg å yte på det høye nivået som du allerede gjør og som kreves av deg. Et av de arbeidsredskapene vi tilbyr er en forbedret utgave av en gammel kjenning: en pennlampe. Color4care tilbyr nå en pennlampe som kommer med en millimeter-skala for pupiller på den ene siden. På denne måten kan du kjapt dobbelt-sjekke etter en måling for bekreftelse på størrelse. På den andre siden av vår pennlampe har du en avstandsmåler, også denne i millimeter. Og selvfølgelig kan du finne en pennlampe i den fargen som passer deg best, slik at du ikke bare setter farge på ditt arbeidsmiljø, men også gir uniformen din et personlig preg!

  Pennlampe - Kvalitet og funksjonalitet

  En fargerik pennlampe fra Color4care er perfekt for synsundersøkelser, og kommer i flere ulike metalliske farger. De kan kobles sammen med andre produkter fra Color4care, er 13.5cm lange og det gule LED-lyset får strøm fra 2 AAA-batterier. Dette er produkter av høy kvalitet, med lang holdbarhet og høy funksjonalitet. Det er ingen grunn til å ikke gå for det beste når du først må ha noe for å gjøre jobben din, og vi vet forskjellen på noe som bare ser bra ut og noe som faktisk har begge deler: lekkert og funksjonelt design, solid og slitesterk konstruksjon. Og når du har funnet en pennlampe som vil passe deg perfekt, anbefaler vi å ta en titt på det store utvalget av fargeglade og nyttige produkter som vi tilbyr her på Color4care. Vi vet hvor viktig den jobben du gjør hver dag er, og vi ønsker å bidra til å gjøre din og pasientenes hverdag så enkel og gledelig som mulig – glede smitter, og farger gir glede!

  Tro mot visjonen

  En av grunnleggerne av Color4care var sykepleierstudent og oppdaget hvor vanlig det var for andre yrkesgrupper å ha tilbehør som tydelig viste hvem de var og jobbet med. En slik synlighet bygger yrkesstolthet og identitetsfølelse, og slik be frøet sådd for Color4care. Og vår visjon forblir den samme: Bygge identitet og stolthet knyttet til yrket som sykepleier og helsearbeider, samtidig som at alle våre produkter skal spre glede ved hjelp av farger, hjelpe deg å ha et personlig preg innenfor arbeidsmiljøets etikette, samt tilby det ypperste av kvalitet og funksjonalitet. En pennlampe fra Color4care er et prima eksempel på dette, og går du til anskaffelse av en pennlampe i dag så får du som alltid rask levering og lav frakt fra oss.

 • Pennelomme

  Den lille, store forskjellen

  Det er få som er så bevisste på hvor stor forskjell de små tingene kan gjøre, som sykepleier eller helsearbeider. Et vennlig ord, et smil, et anerkjennende blikk – disse gestene er små i uttrykket, men ringvirkningene kan være enorme! Dette gjelder selvfølgelig i alle aspekter av livet hvor mennesker kommuniserer med hverandre, men er ekstra viktig i situasjoner hvor det handler om liv og helse. En pennlomme kan i det store bilde virke uvesentlig, men som et arbeidsredskap er den viktig – og en fargerik pennlomme som i tillegg klarer å bryte igjennom den tunge «skyen» som henger foran øynene til en pasient blir til noe mer enn bare en praktisk pennlomme: Den blir det varme smilet som løser opp en ubehagelig situasjon, eller den varme hånden på skulderen som får pulsen ned og gir deg kontroll over nervene. Her hos Color4care er mottoet: Glede, Farge og Omsorg – og vi vet at du som en helsearbeider jobber i et miljø hvor hver minste detalj er viktig. Derfor kan en fargerik pennlomme både være det den skal være som en et funksjonelt arbeidsredskap, en viktig del av helheten, men også bli til noe større og langt viktigere. Akkurat slik som du er utrolig viktig for noen hver eneste dag!

  Pennlomme – fargerik og funksjonell

  En pennlomme fra hos her på Color4care oppfyller ale våre krav til funksjonalitet samtidig som de kommer i et stort utvalg av morsomme farger. Ved å velge din egne unike pennlomme kan du sette ditt personlige preg på uniformen din, samtidig som du kan være helt trygg på at du aldri vil oppleve å få klærne eller uniformen din tilsølt av blekk. Våre pennlommer kommer både i matt plast og transparent plast, og mens du først er i gang anbefaler vi å også ta en titt på våre organiseringslommer. Alle arbeidsplasser trenger litt farger, og siden det tradisjonelt sett er lite farger på for eksempel sykehus, sykehjem, osv. så skal det veldig lite til for å friske opp din arbeidsplass en liten smule. Alt med måte og smakfullt gjort selvfølgelig, men med de forholdsvis sterile uniformene som dominerer helsesektoren trenger man ikke bekymre seg for noe få detaljer med farger.

  Her for å bidra

  Bestiller du en ny pennlomme her hos Color4care får du som alltid rask levering og lav frakt, og ta deg gjerne tid til å surfe litt rundt å se på alle de fantastiske, fargerike arbeidsredskapene vi tilbyr. Color4care ble grunnlagt for å tilby funksjonelle arbeidsredskaper som også kan spre glede og farge, samt tilbehør i hverdagen som vil hjelpe deg i helsesektoren å bygge en felles identitet. Det er lett å glemme hvor viktig den jobben du gjør hver dag er, så vi er her for å minne deg på det. Med farger skaper vi glede i hverdagen, og glede er viktig for at du skal trives på jobb og for at pasientene skal ha det så bra som mulig. Her hos Color4care blir verdien av et smil aldri undervurdert, om det kommer pga. en fargerik pennlomme eller en vits er mindre viktig!

 • Sakser
 • Nøkkelringer
 • SnapIt

  Knust glass, glasskår og ødelagt innhold har alltid vært et sikkerhetsproblem som resulterer i ubrukbart material. Snap-it skal forhindre dette og hjelpe deg å holde fingrene unna skarpe kanter og knust glass. Snap-it er laget av anodisert aluminium og designet for flergangsbruk.

 • Staseslange
 • Stetoskop

  Fargerike stetoskop hos Color4care

  Når man først ble oppmerksom på viktigheten av at legen lyttet etter sykdommer eller nedsatt funksjon i pasientens kropp under antikken, ble dette først gjordt gjennom det som man kaller direkte auskultasjon. Dette ble gjort ved at legen la øre f.eks. mot pasientens rygg, eller bryst for å lytte på lungenes funksjoner. Denne metoden av lytting var den vanligste før den viktorianske perioden i England, når fremtiden mer eller mindre tvang fram et instrument for å holde en fysisk avstand mellom legen og pasienten. Ved å gjøre det, fikk verden se det første stetoskopet i bruk innen medisinen. Denne tidligere versjonen av dagens stetoskop ligner mest på en trakt og hadde ingen bevegelige deler slik som den slangen som finnes på dagens instrument, der lyden forplanter seg godt for å bli hørt mer tydelig i legens ører.

  Littmann stetoskop – best i bransjen

  David Littmann var en amerikansk hjertelege som under midten av forrige århundre utviklet den type stetoskop som i dag er ansett som den beste innen medisin og helse. Stetoskop fra Littmann ble brukt i mange tiår på sykehus og medisinske sentre verden over av både leger og sykepleiere daglig for å diagnostisere pasienter. Dette er uvuderlig verktøy i profesjonell praksis og mange sykepleiere og leger ville signert på hvor mye vanskeligere arbeidet deres ville vært uten disse viktige verktøyene. Littmann stetoskop er også kjent for sine perfekte tilpassede ørepropper som sitter godti i alle ører og stenger ute andre eventuelle forstyrrende lyder for en mer nøyaktig auskultasjon og diagnostikk. På Color4care synes vi at kvalitet er like viktig som vårt motto: ”glede, farge og omsorg”, og det er derfor vi tilbyr klassiske Littmann stetoskop i en rekke av fine farger. Det gjør at de passer perfekt å kjøpe til deg selv om du jobber i helsevesenet, eller hvorfor ikke gi bort til noen som du kjenner som er i ferd med å ta eksamen som f.eks. sykepleier eller lege? En bedre gave til en lykkelig start på et karriere i helsevesenet er vanskelig å finne.

  Alt du trenger for å gjøre arbeidet ditt i helsevesenet morsommere og mer fargerikt

  Under vårt motto ”farge, glede og omsorg”, så har vi samlet alt det som alle de involverte i helsevesenet trenger for å gjøre sitt arbeid og sin hverdag litt bedre. Du vil finne langt mer enn stetoskop i fine farger hos oss. Hva med f.eks. tunikaen i ulike størrelser og farger for å uttrykke litt mer av din personlige stil på jobben? Du vil oppdage at når du trives i det du har på deg, vil du være i stand til å gi bedre og triveligere omsorg i møte med pasienten.

  Vi har også en rekke navneskilt som kan tilpasses slik at du kan presentere deg og din tittel på en litt morsommere måte enn vanlig. Vi sender normalt din bestilling innen et døgn, slik at du aldri trenger å vente lenge på bestillingen fra oss.

 • Sykepleierklokke og skall

  Hold styr på tiden i helsetjenesten med en sykepleierklokke

  Å holde styr på tiden er noe som alltid har vært viktig innen mange ulike yrkesgrupper: Spesielt når det gjelder deg som er helsearbeider så kan dette være noe som virkelig er nødvendig. Innen helsetjenesten har det lenge vært i bruk noe som kalles sykepleierklokker. Denne klokken har en form som et lommeur og bæres rundt halsen eller i uniformens brystlomme. Sykepleierklokken, også kalt helseklokke eller søsterur, kan brukes som ett vanlig ur og til og med hjelpe deg de gagene det er ekstra viktig å ta tiden under visse ulike prosedyrer i helsetjenesten. Nå finnes denne sykepleierklokken hos oss på Color4Care. Som med alle våre produkter så setter den farge på helsesektoren og sprer glede, farge og omtanke til dine pasienter og kollegaer. Hos Color4Care finner du flere ulike modeller av sykepleierklokken.

  Sykepleierklokken finner du i flere modeller i vårt sortiment

  Når det kommer til vårt store sortiment av sykepleierklokker så finnes det ikke noen grenser for hva du finner. I vårt utvalg finner du blant annet en elegant og klassisk sykepleierklokke som alltid vil være et symbol i helsetjenesten. Du finner også de spesielle sykepleierurene som fremhecer vår stilling som fargespredere innen helsetjeneste. Du finner til og med digitale og analoge ur med fargeglad utseende og rammer i beskyttende silikonplast. Disse sykepleierklokkene finnes både som halssmykke og for å bære utenpå brystlommen for å gi en visuell trivsel for både pasienter og kollegaer innen helsetjenesten. Som et lite ekstra har vi til og med lagt et "glow in the dark"-klokke som sprer stemning for pasientene du besøker på natten. Vi har skapt ett bredt sortiment av kvalitative arbeidsredskaper for helsearbeidere og setter farge på disse. Som resultat av dette kan alle helsearbeidere og sykepleiere sette et personlig preg på uniformen gjennom fargerike tilbehør. Her på Color4Care synes vi at jobben blir morsommere med litt farge og personlighet.

  Color4Care er et konsept for arbeidsklær og arbeidsreskaper innen helsetjenesten

  Gjennom å skape et komplett sortiment innen arbeidsklær og arbeidsredskaper for helsepersonell og sette farge på disse så skapes unike personlige profiler. På denne måten har vi gitt deg mulighet til å påvirke ditt arbeidsliv. Hos oss på Color4Care kan du enkelt sette en farge på uniformen gjennom en fin og elegant sykepleierklokke. Du kan også kombinere dette på en fantastisk og varm måte med å bestille arbeidsklær. En kombinasjon av våre trivelige og kvalitative arbeidsklær som støttestrømper, arbeidssko og tunikaer sammen med en sykepleierklokke eller noen av de andre arbeidsredskapene for helsepersonell er alltid populær. Det kommer til å gi deg ett helt nytt utseende som kommer til å vekke oppmerksomheten fra både kollegaer og pasienter. Pass også på å prøve en av våre trivelige og personlige navneskilt som kommer til å lyse opp både deg og dine arbeidsklær. Dette er en av de spesielle produktene som beskriver hele vårt konsept når det gjelder å skape personlige og unike stiler i helsesektoren.

  Hvorfor sykepleierur i silikon?

  Innen helsetjenesten er det viktig med hygiene, noe som også stiller krav til at redskap og tilbehør skal tåle å vaskes. Våre sykepleierklokker i silikon er utmerket for helsetjenesten da skallet raskt og enkelt kan tas av fra klokken for å rengjøres sikkerlig. Men at det raskt og enkelt å ta bort skallet gjør det også enkelt å bytte mellom ulike skall, slik at du kan variere og matche med dine klær og øvrige detaljer og arbeidsredskaper. Våre sykepleierklokker i silikon finnes i alle mulige farger og mønster for at du skal kunne finne akkurat din favoritt.

 • Pillerbox
Vis flere kategorierVis færre kategorier