Info 0

Helse og hjem

Vise / Skjule

Underkategorier

 • Gavekort
 • Førstehjelp
 • Giant Microbes

  Lys opp på avdelingen med Giant Microbes

  Bakterier, celler, virus og parasitter er alle så små at man må frem med mikroskopet for å kunne se dem. Det er ikke alltid like lett å forklare små mennesker hva det er som feiler dem, men med Giant Microbes kan du lett vise frem hvordan forskjellige virus og bakterier ser ut. Giant Microbes er kosedyr som ser ut som kjente celler og mikrober. Drew Mills, mannen bak Giant Microbes, brukte elektronmikroskop for å ta bilder av forskjellige mikrober, og brukte dem til å designe 13-18 cm lange kosedyr. Etter oppstarten i 2002 har de blitt svært populære, ikke bare som leker til barn, men også blant medisin- og helsefagstudenter. Mange barneleger bruker i dag Giant Microbes når de vil forklare små pasienter hva som er galt, og hvordan man kan gjøre noe med det. Selv om vi hos color4care stort sett har holdt oss til å selge funksjonelle og fargerike arbeidsklær og arbeidsredskaper, synes vi Giant Microbes virkelig hadde en plass i vår produktkatalog. Vårt motto er jo Glede, Farge og Omsorg, og det er få produkter som fanger alt i ett produkt på denne måten. Og disse kosedyrene er på ingen måte forbeholdt små mennesker – la de små, fargerike parasittene sette farge på ditt arbeidsmiljø og vaktrommet deres. De vil garantert få frem smilet.

  Et fargerikt undervisningsverktøy

  Mange helsesøstre og barneleger har fylt opp kontorene sine med en samling av Giant Microbes. Når man viser frem kosedyrene til små pasienter, kan det være lettere å forklare dem hvorfor man blir syk, og hvordan sykdommer virker. Barna elsker de fargerike bakteriene med søte øyne, og mange setter pris på for eksempel den manetaktige e. coli-figuren, eller den flotte blå stafylokokken. I stedet for store plansjer der man peker og viser, kan et håndfast kosedyr gjøre undervisningen morsommere for barn. Man kan for eksempel bruke eggcellene og sædcellene til å illustrere hvordan forplantning finner sted, eller hvorfor ikke bruke hjernecellene og blodcellene til å forklare hvordan kroppen fungerer? Eller, hvorfor ikke gi bort Giant Microbes i gave til familie, kolleger og venner? Man bør kanskje være litt forsiktig med å gi bort sykdommer, men med så sjarmerende design og store øyne er det vanskelig å la være å bli betatt av Giant Microbes.

  Et stort utvalg i fargerike produkter

  Her hos color4care ønsker vi å spre farger og glede i helsevesenet. Kosedyrene vi forhandler er fargerike, men vi har også et bredt utvalg i like fargerike arbeidsklær og arbeidssko, og vi forhandler også en god del forskjellige typer arbeidsutstyr i sterke, glade farger. Med en garderobe fylt av fargerike arbeidsklær kan du personalisere uniformen din og spre glede på arbeidsplassen, både blant kolleger og pasienter. Vi lar aldri kvaliteten gå på bekostning av designet, og med erfaring fra arbeid i helsefaget vet vi mye om hva helsearbeidere føler de mangler i hverdagen. Våre medarbeidere står alltid klare til å ta imot, pakke og sende din bestilling omgående. De fleste bestillinger vil bli sendt allerede neste dag. Få litt mer fargerike sykdommer, og bestill Giant Microbes fra color4care.

 • Gem
 • Hudkrem
 • Innredning
 • Krus
 • Party
 • Trening
 • Utdanning
 • USB minne
Vis flere kategorierVis færre kategorier