Info 0

Helse og hjem

Vise / Skjule

Underkategorier

 • Gavekort
 • Førstehjelp
 • Hudkrem
 • Giant Microbes

  Lys opp på avdelingen med Giant Microbes

  Bakterier, celler, virus og parasitter er alle så små at man må frem med mikroskopet for å kunne se dem. Det er ikke alltid like lett å forklare små mennesker hva det er som feiler dem, men med Giant Microbes kan du lett vise frem hvordan forskjellige virus og bakterier ser ut. Giant Microbes er kosedyr som ser ut som kjente celler og mikrober. Drew Mills, mannen bak Giant Microbes, brukte elektronmikroskop for å ta bilder av forskjellige mikrober, og brukte dem til å designe 13-18 cm lange kosedyr. Etter oppstarten i 2002 har de blitt svært populære, ikke bare som leker til barn, men også blant medisin- og helsefagstudenter. Mange barneleger bruker i dag Giant Microbes når de vil forklare små pasienter hva som er galt, og hvordan man kan gjøre noe med det. Selv om vi hos color4care stort sett har holdt oss til å selge funksjonelle og fargerike arbeidsklær og arbeidsredskaper, synes vi Giant Microbes virkelig hadde en plass i vår produktkatalog. Vårt motto er jo Glede, Farge og Omsorg, og det er få produkter som fanger alt i ett produkt på denne måten. Og disse kosedyrene er på ingen måte forbeholdt små mennesker – la de små, fargerike parasittene sette farge på ditt arbeidsmiljø og vaktrommet deres. De vil garantert få frem smilet.

  Et fargerikt undervisningsverktøy

  Mange helsesøstre og barneleger har fylt opp kontorene sine med en samling av Giant Microbes. Når man viser frem kosedyrene til små pasienter, kan det være lettere å forklare dem hvorfor man blir syk, og hvordan sykdommer virker. Barna elsker de fargerike bakteriene med søte øyne, og mange setter pris på for eksempel den manetaktige e. coli-figuren, eller den flotte blå stafylokokken. I stedet for store plansjer der man peker og viser, kan et håndfast kosedyr gjøre undervisningen morsommere for barn. Man kan for eksempel bruke eggcellene og sædcellene til å illustrere hvordan forplantning finner sted, eller hvorfor ikke bruke hjernecellene og blodcellene til å forklare hvordan kroppen fungerer? Eller, hvorfor ikke gi bort Giant Microbes i gave til familie, kolleger og venner? Man bør kanskje være litt forsiktig med å gi bort sykdommer, men med så sjarmerende design og store øyne er det vanskelig å la være å bli betatt av Giant Microbes.

  Et stort utvalg i fargerike produkter

  Her hos color4care ønsker vi å spre farger og glede i helsevesenet. Kosedyrene vi forhandler er fargerike, men vi har også et bredt utvalg i like fargerike arbeidsklær og arbeidssko, og vi forhandler også en god del forskjellige typer arbeidsutstyr i sterke, glade farger. Med en garderobe fylt av fargerike arbeidsklær kan du personalisere uniformen din og spre glede på arbeidsplassen, både blant kolleger og pasienter. Vi lar aldri kvaliteten gå på bekostning av designet, og med erfaring fra arbeid i helsefaget vet vi mye om hva helsearbeidere føler de mangler i hverdagen. Våre medarbeidere står alltid klare til å ta imot, pakke og sende din bestilling omgående. De fleste bestillinger vil bli sendt allerede neste dag. Få litt mer fargerike sykdommer, og bestill Giant Microbes fra color4care.

 • Gem
 • Eksamensgaver

  Perfekte gaver til den nyblivende sykepleieren

  Søker du etter en gave til en sykepleier, lege eller kanskje jordmor osv.? Da har du funnet riktig sted! V har pakker og konfirmasjonsgaver til helsepersonell som kan oppfylle dine behov. Selvom du ikke har behov for en eksamensgave kan du kjøpe våre ferdige helsepakker og samtidig spare penger.

  Med våre pakker får du rabatt på produktene og kan velge mellom en rekke pakketilbud.

  Vi har satt sammen pakker som inkluderer ting som er bra å ha i helseyrket. For at du som kunde skal ha så stor valgmulighet som mulig, har vi utviklet pakker i ulike størrelser og prisklasser.

  Pakke for deg som studerer til å bli sykepleier

  Om du studerer for å bli sykepleier eller noe annet helsefaglig, så har vi smarte studentpakker med alt du måtte trenge i løpet av studieperioden. Du kan velge mellom ulike farger og kombiner med våre andre produkter i sortimentet.

  Gjør studietiden litt mer moro med våre fargerike tilbehør og arbeidsredskaper for helsepersonell og studenter. Med våre studentpakker får du alt du vil få bruk for til å notere, organisere, huske og lagre notatene dine.

  I våre pakker finner du alt fra penner til verdensberømte stetoskop. Alt du kan tenke deg å trenge både under og etter studietiden finner du på Color4care.

  Alt under samme ”tak”

  På Color4care finner du alt du måtte trenge i ditt yrke som sykepleier, jordmor osv. Vi har et bredt sortiment av tilbehr, verktøy og morsomme ting i alle slags herlige farger.

  Du som jobber i helsevesenet omgås kanskje vanligvis i et sterilt, kjedelig miljø. Piffe opp deg selv og de rundt deg med vakre farger på klær, navneskilt, stetoskop, søsterur og mye mer!

  Vi har produkter i ulike farger, størrelser og prisklasser for å kunne tilby deg som arbeider som sykepleier eller noe annet i helsevesenet, et så bredt sortiment som mulig.

 • Innredning
 • Krus
 • Party
 • Trening
 • Utdanning
 • USB minne
Vis flere kategorierVis færre kategorier