Info 0

Arbeidssko Klassisk, lakk Rød

Art. nr. 0000046-0078-00000

599 kr

View size chart
4.5 / 5
Les vurderinger

- +

Rask levering
30 dagers bytterett
Handle nå betal senere

1 andre farger

100% av kundene sier denne passer som forventet.

  • Liten passform:
  • Medium passform:
    4
  • Stor passform:
"Virkelig gode arbeidssko for de som liker seg litt "oppe i høyden". Holder meg god og tørr på føttene, en god såle demper mot harde gulv. Jeg har fått uttallige positive kommentarer på skoene! Minus for at hæl-reimen ikke ligger fint når den ikke brukes, men er tilpasset min fot."
MBL | Størrelse: Medium passform

Egenskaper

  • Dame
 
Beskrivelse

 

Arbeidsko klassisk

En svært komfortabel arbeid sko med luftehull på innsiden av foten, slik at skoen puster godt. Arbeidsskoen er også utstyrt med en elastisk hælreim som ved behov kan roteres bakover for å holde skoen på plass.

Sålen er laget av polyuretan som gir demping og enestående komfort. Høy kant opp på foten for god

Mere
 
Om Vårdväskan

Fargerik omsorg er vår ledestjerne her på Color4care, og vi prøver å formidle dette gjennom alle våre produkter. Omsorg med farge gjenspeiles i hele vårt sortiment, hvor du finner fine og fargerike arbeidsklær og utstyr for de som jobber i helsevesenet. Å skape en ny og spennende garderobe av arbeidsklær og tilbehør er lett hos oss på Color4care. Den nye garderoben vil glede deg og skape trivsel hver dag i arbeidet ditt i helsevesenet. Hos oss finner du alt fra fargerike arbeidssko og arbeidsredskaper til fine tilbehør som legger til det lille ekstra på arbeidsantrekket. Ved hjelp av våre produkter, kan du enkelt freshe opp et ellers ganske kjedelig arbeidsantrekk.

 
Last ned

Vedlikeholdsrad.pdf

Vedlikeholds råd for skoene

Last ned (196.81k)

Egenskaper

  • Dame

Vurderinger (2)

MBL 07/17/16
Supre arbeidssko!
Virkelig gode arbeidssko for de som liker seg litt "oppe i høyden". Holder meg god og tørr på føttene, en god såle demper mot harde gulv. Jeg har fått uttallige positive kommentarer på skoene! Minus for at hæl-reimen ikke ligger fint når den ikke brukes, men er tilpasset min fot.
Helga 02/10/16
Arbeidsko
Tøffe arbeidsko. Kjapp levering, og servicen er topp! God såle. Synd de ikke var opplyst at enn bør bestille en størrelse større fordi jeg måtte returnere mine. Bestilt meg et nytt par igjen. Retur er gratis!