Info 0

Arbeidssko Klassisk, matt Hvit

Art. nr. 0000047-0077-00000

499 kr

View size chart
4.7 / 5
Les vurderinger

- +

Rask levering
30 dagers bytterett
Handle nå betal senere

2 andre farger

62% av kundene sier denne passer som forventet.

 • Liten passform:
  15
 • Medium passform:
  29
 • Stor passform:
  3
"Kjempegode sko"
Elin | Størrelse: Medium passform

Egenskaper

 • Dame
 
Beskrivelse

 

Arbeidsko klassisk

En svært komfortabel arbeid sko med luftehull på innsiden av foten, slik at skoen puster godt. Arbeidsskoen er også utstyrt med en elastisk hælreim som ved behov kan roteres bakover for å holde skoen på plass.

Sålen er laget av polyuretan som gir demping og enestående komfort. Høy kant opp på foten for god

Mere
 
Om Vårdväskan

Fargerik omsorg er vår ledestjerne her på Color4care, og vi prøver å formidle dette gjennom alle våre produkter. Omsorg med farge gjenspeiles i hele vårt sortiment, hvor du finner fine og fargerike arbeidsklær og utstyr for de som jobber i helsevesenet. Å skape en ny og spennende garderobe av arbeidsklær og tilbehør er lett hos oss på Color4care. Den nye garderoben vil glede deg og skape trivsel hver dag i arbeidet ditt i helsevesenet. Hos oss finner du alt fra fargerike arbeidssko og arbeidsredskaper til fine tilbehør som legger til det lille ekstra på arbeidsantrekket. Ved hjelp av våre produkter, kan du enkelt freshe opp et ellers ganske kjedelig arbeidsantrekk.

 
Last ned

Vedlikeholdsrad.pdf

Vedlikeholds råd for skoene

Last ned (196.81k)

Egenskaper

 • Dame

Finn lignende produkter!

Vurderinger (6)

Elin 08/11/18
Kokk
Kjempegode sko
Tulla 02/14/18
Sko
Myke, behagelige og søte sko
Line 01/27/18
Fornøyd
Gode sko, god på foten. Normal på str, jeg bruker 38 og de satt som ett skudd i den str.
Karina 04/01/16
Kjempebra! Utrolig pene og veldig komfortable sko. Er ikke sliten i beina etter å ha brukt dem i 8 t på sykehjem. Anbefales.
Silje 02/01/16
Gode sko Skoene er virkelig gode å gå i, bedre enn forventet! Synes ikke at de puster så godt som beskrevet. Føttene blir veldig klamme og varme iløpet av dagen, det blir til at jeg tar av skoene og lufter føttene så fort jeg har mulighet. (Jeg sliter ikke med klamme og varme føtter til vanlig)..
Ellen K 10/28/15
Kjempefin sko Skoen er god å gå med på harde sykehusgulv. Den har fin høyde og ser bra ut med småblomstret mønster. Passer veldig godt på barneavdelingen.

Finn lignende produkter