Info 0

Gjennom å kjøpe produkter vi www.Color4care.no godkjenner kunden følgende vilkår:

Generelle vilkår

Når du handler varer på nettsiden www.color4care.no godkjenner du som kunde følgende vilkår for kjøpet ditt. Videre gir du samtykke til at Color4care håndterer personopplysningene dine og at man bruker cookies som kommunikasjon med datamaskinen din.

Bestillinger kan bare utføres av personer over 18 år dersom man ikke er under tilsyn.

Produkter og varesortiment kan variere. Att varer blir avholdt i nettbutikken på et gitt tidspunkt, innebærer ingen garanti for at disse varene alltid er tilgjengelige. Vi forbeholder oss retten til når som helst slutte å selge en vare eller la produkter gå ut av sortiment. Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene for kjøp uten å meddele deg på forhånd. Den versjon av vilkårene som gjelder for din bestilling er den versjonen som finnes tilgjengelig på nettsiden ved det tidspunkt du gjør din bestilling.

Color4care ønsker at du som kunde skal kunne håndtere kjøpene dine og få den beste mulige opplevelsen av nettbutikken. For at dette skal fungere trygt og sikkert må vi sikre at nettsiden og dens programvare ikke forstyrres av fremmende og uautorisert inntrenging eller manipulasjon på nettstedet.

Du forstår og godkjenner at du ikke får:

*publisere, overføre, distribuere, laste opp eller støtte noen kommunikasjon eller innhold som kan skade eller ha negativ effekt på vårt firma, vår virksomhet, våre produkter eller tjenester

*handle på en måte eller bruke en enhet som begrenser, hindrer, eller forstyrrer noen annen fra å bruke nettsiden eller som påvirker nettsidens sikkerhet

*bruke en enhet eller å prøve å bruke søkemotor, programvare, verktøy, agent, script eller annen enhet eller mekanisme (For eksempel; edderkopper, crawler, avatarer, intelligente agenter eller annen lignende programvare) for å navigere eller søke på nettsiden eller kopiere innhold fra nettsiden. Når det gjelder brukere som bryter mot denne klausulen eller noen annen klausul i disse vilkårene forbeholder vi oss retten til at umiddelbart nekte brukeren tilgang til nettsiden og stenge ned ens konto.

Å bestille

En bestilling på www.Color4care.no betraktes som en forklaring for å kjøpe valgt produkt til gjellene listepris. Om bestilt produkt ikke finnes på lager, kontakter Color4care kunden for å informere om planlagt leveringsdag alt sendes.

Leveringstid

Dine varer sendes normalt allerede nestkommende arbeidsdag (gjeller lagerførte varer). Med Postnord/Postens leveringstid på 2-4 hverdager så betyr det at det tar omkring 3-5 arbeidsdager før du har din pakke hos deg. Navneskilt og arbeidssko tilvirkes på bestilling og forlenger leveringstiden med 1-2 hverdager. For nærmere informasjon om hva som gjeller for hver vare finner du på produktsiden ved ordrebestilling.

Avbestille en bestilling

Du har mulighet å avbestille ordren fram til vi sender varen. Skulle ordren bli sent trotts at kunden har hørt av seg innom rimelig tid skall ingen returkostnad oppstå for kunden.

Bytte og angrerett

Du har alltid 30 dagers åpent kjøp fra du har mottatt varen. Alle varer skal være i original stand, i original eske og etiketter skal sitte på.

Støttestrømper og undertøy skal være ubrukt og forpakning/plombering skal være intakt. Sko skal bare prøves på inne på et rent og tørt gulv. Merk at du ikke får prøve sko på arbeidsplassen, i sykehus eller annen helseinstitusjon. Dersom skoene ikke er i orginalstand ved retur, har vi rett til å gjøre fradrag på tilbakebetalingen. Navneskilt produseres unikt til den som bestiller og er derfor ikke mulig å returnere.

Hvis det er smuss, sminke flekker eller lignende på produktet, kan vi lage et rimelig fradrag på tilbakebetalingen.

Når du gjør en retur tilkommer returporto. Beroende på vekt på pakken er kostnaden fra 39 kr Bruk den forhåndsbetalte returetiketten og lever inn pakken på ditt Postkontor/Post i butikk. Returkostnaden trekkes fra beløpet som tilbakebetales når din retur behandles.

Fyll i returseddelen og legg den med varene du ønsker å returnere. Når vi har mottatt returen din vil du få en E-post av oss som bekreftelse.

Sørg for å betale fakturaen i tid eller utsett forfallsdatoen slik at du ikke får en påminnelse fra Klarna. Dette kan gjøres på: www.klarna.com/no/mine-sider, eller ved å ringe til Klarna på 21 01 89 91.

Min returseddel eller fraktseddelen er borte, kan jeg få en ny?

Du kan skrive ut en ny retursedel her og en ny fraktseddel her.

Kan jeg returnere varene mine og få pengene tilbake?

Du har 30 dagers åpent kjøp om du skulle angre deg.

Kan jeg bytte til en annen vare?

Du har mulighet å bestille hjem dine varer og prøve i fred å ro. Skulle du ville returnere eller bytte har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Vill du bytte fyller du bare i returskjema på returseddelen og legger selv en ny order på vår hjemmeside.

Kan jeg returnere deler av bestillingen min?

Det går bra å returnere deler av ordren. Om du bestiller varer som inngår i ett kombinasjonstilbud og ikke returnerer alle, faktureres du for den eller de varene som du velger å beholde. Alle varer som sendes tilbake må være ordentlig pakket i pose eller kartong. Bruk gjerne samme kartong som du mottok varen i, for å spare miljøet.

Jeg ønsker å reklamere på en vare, hvordan gjør jeg det?

Reklamer så fort du oppdager en defekt på varen din. Det er fraktfritt å returnere når du bruker vår forhåndbetalte returetikett. Har du ingen returetikett, kontakt kundeservice for å få en ny. Ta kontakt med Kundeservice på info@color4care.no eller ring på 23 96 09 36 før du sender varen tilbake til oss.

Ved handtering av reklamasjoner følger Color4care Norsk kjøpslov. Et produkt kan reklameres ved fabrikasjonsfeil. Du som kunde skal undersøke din vare når du får den hjem. Er varen skadet når du åpner pakken skal du reklamere denne direkte. På den måten ungår vi misforståelser og du får enten ett nytt produkt eller pengene tilbake. Spar alltid følgeseddel og kvittering. Om pakken er skadet når du henter den ut, reklamerer du direkte til posten.  Kontakt alltid oss via info@color4care.no før du sender tilbake en reklamasjon.  Pakk produktet godt å returner det i originalemballasjen som en vanlig retur. Skriv inn reklamasjonsårsaken på returseddelen. Gjelder returen garanti, reklamasjon eller at vi har sendt feil vare, står vi alltid for returfrakten. Hvis du ønsker å heve kjøpet og returnere hele bestillingen, vil vi refundere beløpet du har betalt.

Color4care forbeholder seg retten til å kreve fraktkostnader som de har hatt mot en kunde. Pakker som ikke hentes ut på Posten og som returneres til Color4care faktureres med 100 kr.

Tilbakebetaling

Vi tilbakebetaler deg på samme måte som du betalte når du handlet hos oss.

Vil du returnere hele din order?

Etter vi har mottatt din retur får du får du en E-post med bytte/returbekreftelse.  Returnerer du hele ordren din og ikke beholder noen av varene vil hele fakturaen utenom fraktkostnaden bli slettet og retur frakt tilkommer.

Har du allerede betalt fakturaen og ønsker å gjøre en retur?

Etter at vi har mottatt returen din får du en E-post med bytte/returbekreftelse. Vi krediterer varen til Klarna og de kontakter deg for tilbakebetaling. Du kan også ta kontakt med dem om du ønsker det, du kan nå de på tlf: 21 01 89 91.

Hvordan gjør jeg om jeg ønsker å reklamere en vare?

Gjør en reklamasjon så fort du oppdager en feil. Kontakt gjerne vår kundetjeneste om du har fått en defekt vare eller vill reklamere noe så hjelper vi deg omgående.

Betalningsmåter vi tilbyr:

Klarna Checkout - faktura
Ved betaling via faktura eller delbetaling samarbeider vi med Klarna . For å handle med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer. Forutsetningene for å få handle med faktura er blant annet at du er registrert i Norsk folkeregister og at du er over 18 år. Du får ikke ha noen betalingsanmerkninger. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Om betalingen ikke er fullført senest på fakturaens forfallsdag sendes det en forsinkelseserstatning, samt kostnader for betalingspåminnelse og inkasso til slutt. Drøyingsrente utgår med 2 % per måned. Vi uteblir betalingen når den overleveres til inkasso.
Les mer om Klarnas faktura.
Klarna Checkout - delbetale
Klarna AB tilbyr dere at, etter godkjent kredittprøve som skjer etter dere har fylt inn personopplysninger i kassen, skrevet en kontraktavtale på de vilkårene som av de allmenne vilkårene til vedlagt kontoavtale. En kontoavtale innebærer at dere får en kreditt som dere kan bruke til innkjøp hos en av Klarna sine knyttede leverandører. For vært tilfelle dere betaler til Klarna kan dere disponere motsvarende kredittfasilitet som dere innløser for andre innkjøp under den tiden som kredittavtalen gjelder. Kreditt tilbudet gjelder det beløpet som angis i kontoavtalen. Kredittiden velger dere gjennom å krysse av alternativet som passer best. Dere påtar dere at innen kredittiden å etterbetale hele kreditten. Det innebærer at dere vær måned må betale minst den summen som framgår av det valget dere har gjort. Selvklart kan der betale mer eller betale hele kreditten på en gang uten at dette koster noe ekstra. Har du noen spørsmål kan du ringe 21 01 89 91 for nærmere informasjon. 
Les mer om Klarnas delbetaling.
Kredittkort
Gjennom Klarna Checkout eller Paypal kan du velge å betale med kredittkort uten kostnad All trafikk krypteres gjennom SSL 128 biter. Alle kortoverføringer bygger på bankenes såkalte 3D-secure teknikk. Du betaler ditt kjøp med med et par enkle tastetrykk. Du velger selv om pengene skal trekkes fra ditt kredittkort/betalingskort (VISA, Mastercard, American Express) eller fra din eksisterende PayPal konto. Paypal holder høye sikkerhetskrav og er PCI-sertifisert av Trustwave som er en internasjonal organisasjon for sikker Internett-handel.

Fraktkostnader

Fraktkostnader varier avhengig av antall og størrelse på varen. Priser på www.color4care.no sin nettside og webshop angir priser i norske kroner med inklusiv moms. På www.color4care.no er prisene alltid dagsaktuelle. Vi forbeholder oss retten å endre prisen på en vare. De prisene som angis på websidenene gjelder ved betalingstilfellet.

Ansvarsfraskrivelse

Vi står til ansvar for eventuelle feil i tekst, pris eller bilde. Vi forbeholder oss retten å ta tilbake et tilbud om det  oppstår en større feil.

GDPR – Personopplysninger

Vi ønsker å ta godt vare på deg, og din integritet som kunde er viktig for oss. Vi vil derfor informere deg om at vi oppdaterer våre servicevilkår i henhold til den nye databeskyttelsesforskriften (GDPR), den generelle databeskyttelsesforskriften. Dette gjør at du kan føle deg trygg som kunde hos oss. For å ta vare på deg på den beste måten, må vi håndtere litt informasjon om deg. Vi sørger alltid for at din personlige informasjon er beskyttet og at behandlingen overholder både databeskyttelsesregler, interne retningslinjer og prosedyrer. Du trenger ikke å gjøre noe, men vi vil at du skal gjennomgå våre vilkår og betingelser for hvordan vi behandler dine personlige opplysninger. Dine kontaktdetaljer (Navn, adresse, etc.) er lagret i vår database, slik at behandlingen kan gjøres raskt og feilfritt. Dine data behandles i henhold til EU-databeskyttelsesforskriften (DGPR). Din personlige informasjon kan endres eller slettes på forespørsel når som helst. Hvis du kom i kontakt med Color4care før 25. mai 2018, har du avtalt å motta nyhetsbrev og annen informasjon fra Color4care ved våre bruksvilkår. For deg som gjør ditt første kjøp etter 25. mai 2018, har du gitt tillatelse spesielt til Color4care å sende deg nyhetsbrev og informasjon. Hvis du ikke lenger ønsker disse meldingene, kan du enkelt avslutte abonnementet ved å meddele dette til support@color4care.no, klikk på lenken avregistrer deg i nyhetsbrev.

Personlig informasjon som Color4care har samlet fra deg

Når du handler på Color4care, blir dine personlige opplysninger som du oppgir lagret for at bestillingen din skal behandles og sendes til deg. Ytterligere informasjon lagret på bestillingen din er produkter du har kjøpt, produkter du klikket på eller lagt til i handlekurven. Color4care håndterer også informasjon om kjøpshistorikken din, det vil si hva du velger å handle og dine shoppingmønstre som kunde. Color4care håndterer også din IP-adresse, geografisk informasjon og annen data hentet fra ditt besøk på vår nettside.

For følgende formål behandler Color4care din personlige informasjon hvis du samtykker til det:

  • For å forbedre Color4care sin kommunikasjon, service, produktsortiment og tjenester.
  • For å holde kunderegister oppdatert.
  • Å sende nyhetsbrev og annen relevant markedsføring til deg.

For følgende formål behandler Color4care din personlige informasjon for å oppfylle en juridisk forpliktelse:

  • For å gi deg informasjon om kjøpene dine på nettstedet og for å sende deg, for eksempel, bekreftelse og behandle fraktinformasjonen din.
  • Å levere kjøpet til adressen din.
  • For å motta betaling for kjøpet, hvis du har valgt å betale mot faktura.
  • For å kunne tilby digitale kvitteringer for ditt kjøp.
  • Å oppfylle krav, for eksempel regnskapsloven og forbrukerloven.
  • For å oppfylle Color4care avtaler eller oppfylle Color4care forpliktelser i forhold til deg.

Hvem kan få tilgang til dine personlige opplysninger?

Dine personopplysninger kan deles med aktører som behandler personopplysninger for Color4care, dvs. personlig informasjonsassistenter og disse er leverandører av IT-systemer og annen IT-støtte. Disse selskapene tilbyr tjenester, tekniske løsninger og plattformer for Color4care-arbeid med kunder i Color4care -databasen. For å håndtere utbetalinger fra Color4care-kunder, ble leverandører brukt til å sikre sikre betalinger som for eksempel, Klarna, Dibs og Paypal.

Overføring av personopplysninger til tredje land

Color4care og dets leverandører og partnere behandler kun dine personlige opplysninger i EU / EØS.

Hvor lenge lagrer vi dine personlige opplysninger?

Vi behandler aldri dine personopplysninger lenger enn tillatt av gjeldende lovgivning, regulering, praksis eller myndighetsbeslutning. For eksempel kan data lagres lenger hvis det kreves av forbrukerloven eller regnskapsloven. Personopplysningene knyttet til dine kjøp blir lagret, behandlet og vanligvis lagret i minst 36 måneder etter kjøpet. Du kan kontakte oss når som helst og trekke tilbake samtykket og be om at vi fjerner hele eller deler av din personlige informasjon.

Dine rettigheter

Databeskyttelsesforordningen gir deg rett til å få tilgang til informasjon om hvilke personlige data Color4care håndterer om deg, og gir deg også rett til å be om en korreksjon av dine personlige opplysninger. Under visse forhold, for eksempel hvis du opphever samtykket ditt, protesterer mot behandling av Color4care eller føler at behandling ikke er nødvendig for det oppgitte formål, har du krav på å slette eller begrense dine personlige opplysninger eller objekt til vår behandling. Du kan også, under visse forhold, ha rett til å skaffe deg din personlige informasjon som du har gitt til Color4care. Du har rett til å trekke hele eller deler av et gitt samtykke til å behandle personopplysninger når som helst. Du har også rett til å motsette seg behandling av dine personlige opplysninger når som helst for nyhetsbrev og annen markedsføring. Hvis du har noen klager om behandling av personopplysninger om Color4care, har du rett til å sende inn en klage til myndighetshåndteringsspørsmål angående behandling av personopplysninger (i Sverige er dette Data Inspeksjonen).

Cookies

Color4care.no bruker såkalte Cookies for å holde orden på våre kunders handlekurvinnhold. En Cookie er en liten datafil som din browser lagrer og assosiere med vår nettside sånn at vi vet vilken kunde som hører til hvilken handlekurv. Om du har et problem med å handle hos oss, f.eks. om de varene du forsøker å legge i handlekurven ikke forblir i den, så kan det være fordi du har valgt din browser til å ikke akseptere cookies. For å kunne sjekke ut din handlekurv må din browser også støtte og aktivert SSL-Støtte som er et protokoll for kryptert informasjon som sendes mellom Color4care.no og din egen data. Google har en fin liste over hvordan du aktiverer Cookies og SSL i flere ulike websider. Denne listen finner du her...

Øvrige

Norsk lov gjelder for denne avtalen. Har du spørsmål angående våre kjøpevilkår er du velkommen å kontakte oss info@color4care.no

Bilder og tekst får ikke brukes uten skriftlig bekreftelse fra Color4care AB. Ordlyden Color4care og dets logo er varemerke beskyttet. Missbruk blir straffeforfulgt!