Info 0
Logga

Color4care ble grunnlagt av Sofi og Phillip 2011.

Sofi som studerte sykepleier så hvordan andre utdanninger hadde vesker som representerte deres program. Blant annet hadde Phillip som studerte ved politihøgskolen en trenings bag med politilogoen på. Vesken viste hva han studerte og hvilket yrke han hadde valgt. Dette skapte et samhold og en yrkestolthet allerede under utdanningsperioden. Noe liknende var et savn for helsestudenter. Dertil kom innsikten ganske snart til Sofi som så hvor stort og tungt ansvar et helseyrke innebærer og hvor det ofte tas forgitt. Følelsen vokste seg sterkere og sterkere... om der var noe man kunne gjøre for å gjøre all helsepersonell oppmerksomme og styrke deres yrkestolthet.

Sammen tok Sofi og Phillip fram en spesialdesignet carebag som skulle passe en fremtidig sykepleiers behov. Det skulle finnes plass til bøker, penner og annet som behøvdes tas med i farten. En veske som kunne følge med inn i arbeidslivet og være et tydelig symbol for det fantastiske yrket bæreren valgte.

Men behovet for egen utrustning er større enn så og i ettertid har funksjonelle, fargeglade og morsomme produkter kommet frem. Produkter som hjelper deg med å sette et personlig preg på din arbeidsuniform og som setter litt farge på en ellers grå og kjedelig omsorg.

Color4cares ordtak er Glede, Farge og Omtanke.

Hjelp oss å få pasientene til å smile og husk at hver dag på arbeid er du viktig for noen.

Kontakt informasjon

Color4care AS
Arbins gate 2
0253 Oslo
Org-nr 812636782


Kundeservice åpningstider
Man-Tor 8:00 - 16:00
Fre 8:00 - 15:30
(stengt for lunsj 12:00 - 13:00)

Tlf: 23960936
E-post: support@color4care.no 

Merker