Info 0
I vår skofabrikk
Vårt oppdrag

For dere som jobber i helsevesenet, og ønsker å fremheve glede, farge og omsorg i korridorene er valget av arbeidssko viktig. Uansett hvilket yrke du jobber i, er det viktig å velge riktige arbeidssko for at kroppen skal trives. Å finne de riktige skoene som passer akkurat deg er viktig. Her på Color4care finner du alt fra komfortable sandaler til tradisjonelle sko i helsevesenet. I tillegg setter du farge på helsesektoren med våre fargerike arbeidssko og hygienesko. Arbeidsuniformen din får et personlig preg som utstråler glede, farge og omtanke på alle steder du setter ned føttene dine. Men med trøtte og slitne føtter blir gleden ødelagt, derfor finner du gode arbeidssko hos oss. Så dersom du ønsker fantastiske arbeidssko som letter stegene dine på jobben, så velger du de komfortable skoene fra oss på Color4care.

I vår skofabrikk
I vår skofabrikk

Målet vårt var å skape en arbeidssko i høy kvalitet til helsepersonell som bruker store deler av sin arbeidsdag på beina. Det har vi klart! Vi er stolte over vårt sortiment med håndlagde arbeidssko som er lokal produsert og lages med omsorg. Arbeidsskoene er designet med høy integritet og tilpasset helsepersonell sine forventninger til denne typen av sko. De passer ferfekt til deg som ønsker å sette farge på arbeidsantrekket ditt. Nå ønsker vi å gi deg en liten rundtur i skofabrikken som produserer de unike og fargerike skoene våre. En skofabrikk med høy kompetanse og lang fartstid med fokus på  kvalitet og design.

 

Materialet
Materialet
Materialet
Laerhåndtverk av höjeste kvalitet

Arbeidsskoene våre er tilpasset for å møte kravene dine. Du kan velge mellom arbeidssko med litt høyere hæl, litt lavere hæl, med eller uten hæl-reim og mange flere varianter. Sålen er tilpasset for å gi deg maximal komfort og har en støtdempende effekt. Arbeidsskoene er luftige, komfortable og er laget av ekte lær med et belegg av PU, som gjør skoene solide og lette å tørke av. I tillegg får du alt dette i en moderne og behagelig stil som sprer glede, farge, og omtanke til pasientene dine og deg selv. Ved å velge noen av våre arbeidssko og arbeidsklær, kan du være sikker på at du får kvalitet og komfort. Og dette gjør at du kan fokusere 100% på å utføre arbeidet med positiv energi uten å måtte bekymre deg for utstyret. Vårt engasjement for å gi dere kombinasjonen komfort og design er det som skiller våre sko fra mange andre sine. Nå kan du vise frem din personlighet med med sko som faktisk lever opp til forventningene. Foretrekker du matt skinn eller lakket skinn? Sandaler fremfor tradisjonelle? Nøytrale farger eller fargesprakende? Valget er helt opp til deg selv!

 

Laerhåndtverk av höjeste kvalitet
Laerhåndtverk av höjeste kvalitet
Laerhåndtverk av höjeste kvalitet
Laerhåndtverk av höjeste kvalitet
Kombiner stil og komfort Kombiner stil og komfort

I vår skofabrikk