Info 0

Rosa Klassisk sykepleierklokke

Art. nr. 0000125-0085-00000

199 kr

5 / 5
Les vurderinger

- +

Rask levering
30 dagers bytterett
Handle nå betal senere

3 andre farger

 
Beskrivelse

Klassikernes klassiker! En rimelig klassisk sykepleierklokke designet på en elegant måte, med en søt urtavle og selvlysende visere.

Du kan rense din sykepleierklokke med vanlig håndsprit og du fester din sykepleierklokke med en sikkerhetsnål på baksiden i arbeidsuniformen din.

Color4cares sykepleierklokke er stilig og har en liten søt ring med selvlysende visere. Med den fargede ringen rundt

Mere
 
Om Vårdväskan

Fargerik omsorg er vår ledestjerne her på Color4care, og vi prøver å formidle dette gjennom alle våre produkter. Omsorg med farge gjenspeiles i hele vårt sortiment, hvor du finner fine og fargerike arbeidsklær og utstyr for de som jobber i helsevesenet. Å skape en ny og spennende garderobe av arbeidsklær og tilbehør er lett hos oss på Color4care. Den nye garderoben vil glede deg og skape trivsel hver dag i arbeidet ditt i helsevesenet. Hos oss finner du alt fra fargerike arbeidssko og arbeidsredskaper til fine tilbehør som legger til det lille ekstra på arbeidsantrekket. Ved hjelp av våre produkter, kan du enkelt freshe opp et ellers ganske kjedelig arbeidsantrekk.

Vurderinger (1)

Hilde A. Treidene 02/11/16
Hjelpepleier
Jeg likte klokka veldig bra. Men det som var synd for meg , var at jeg glemte ta den av kittelen etter jobb. Så den ble da med til vaskeriet. Fikk den tilbake , men da var den jo selvfølgelig ikke brukende etterpå. Synes det var veldig synd , fordi jeg likte klokka veldig godt.