Info 0

Sykepleierklokke i rustfritt stål, Rød

Art. nr. 0000569-0078-00000

349 kr

4.5 / 5
Les vurderinger

- +

Rask levering
30 dagers bytterett
Handle nå betal senere

4 andre farger

 
Beskrivelse

Sykepleierklokken Stainless Steel er tilgjengelig i fem stilige farger. Disse sykepleierklokkene er et stilig og praktisk tilbehør som du kan bruke i ditt helse yrke. Da du ikke kan bruke armbåndsur i helsevesenet har Color4care en klokke som ligner et armbåndsur.

Denne meget stilige og frekke modellen er laget av rustfritt stål med en fargerik ring som du kan matche med annet utstyr fra

Mere
 
Om Vårdväskan

Fargerik omsorg er vår ledestjerne her på Color4care, og vi prøver å formidle dette gjennom alle våre produkter. Omsorg med farge gjenspeiles i hele vårt sortiment, hvor du finner fine og fargerike arbeidsklær og utstyr for de som jobber i helsevesenet. Å skape en ny og spennende garderobe av arbeidsklær og tilbehør er lett hos oss på Color4care. Den nye garderoben vil glede deg og skape trivsel hver dag i arbeidet ditt i helsevesenet. Hos oss finner du alt fra fargerike arbeidssko og arbeidsredskaper til fine tilbehør som legger til det lille ekstra på arbeidsantrekket. Ved hjelp av våre produkter, kan du enkelt freshe opp et ellers ganske kjedelig arbeidsantrekk.

Vurderinger (4)

Brigita 04/07/19
Klokke
Tusen takk for fantastisk klokke
Anita 10/16/18
Sykepleieklokke
Klokken er litt tung
Del 04/08/18
Helsefagarbeider
Det beste klokka
Linda-isabelle 12/18/17
assistent Ja jeg er veldig fornøyd og de lever veldig godt opp til forventningene.