Info 0

Søsterur i sølv

Art. nr. 0000568-0140-00000

499 kr

4.8 / 5
Les vurderinger

- +

Rask levering
30 dagers bytterett
Handle nå betal senere

1 andre farger

 
Beskrivelse

Dette søsteruret er en stilig klokke med puls-funksjon og dato. Klokken er festet til med sikkerhetsnål som gjør at du kan bevege deg uten at den faller av.

Den har også en karabinkrok funksjon som gjør at du kan ta den av festet på uniformen og feste den til et halskjede slik at du kan ha den på deg som et smykke etter jobb.

Dette søsteruret er en veldig fint utformet og fungerer bra

Mere
 
Om Vårdväskan

Fargerik omsorg er vår ledestjerne her på Color4care, og vi prøver å formidle dette gjennom alle våre produkter. Omsorg med farge gjenspeiles i hele vårt sortiment, hvor du finner fine og fargerike arbeidsklær og utstyr for de som jobber i helsevesenet. Å skape en ny og spennende garderobe av arbeidsklær og tilbehør er lett hos oss på Color4care. Den nye garderoben vil glede deg og skape trivsel hver dag i arbeidet ditt i helsevesenet. Hos oss finner du alt fra fargerike arbeidssko og arbeidsredskaper til fine tilbehør som legger til det lille ekstra på arbeidsantrekket. Ved hjelp av våre produkter, kan du enkelt freshe opp et ellers ganske kjedelig arbeidsantrekk.

Vurderinger (4)

Therese 05/21/19
Søsterur
Fornøyd.
Alice 04/01/19
Fru
Klokken fungerer bra og ser fin ut, men til min overraskelse produserer den et ganske sterkt EMF felt (elektro-magnetisk stråling). Men det gjør sikkert alle batteridrevne klokker.
Merethe 11/25/17
Sykepleier
Perfekt
Jorun 07/06/17
Gave Kjøpte denne i gave og mottaker ble kjempe glad og fornøyd. Rask og enkel bestilling og levering.