Info 0

WOCK Hygienesko Innleggsåle

Art. nr. 0000618-0000-00000

113 kr

189 kr

-40%

5 / 5
Les vurderinger

- +

Rask levering
30 dagers bytterett
Handle nå betal senere

100% av kundene sier denne passer som forventet.

  • Liten passform:
  • Medium passform:
    3
  • Stor passform:
"Gode såler som er et must i Wock-sko. Supermyke og gode for oss som går og står hele dagen"
Birgit | Størrelse: Medium passform

Egenskaper

  • Unisex
 
Beskrivelse

Innleggsålen fra Wock er en lett kork såle som er støtdempende og derfor reduserer risikoen for trette ben og føtter. Den har en Walksoft-teknologi laget av polyuretan (PU) og kork med et toppsjikt av mikrofiber. Wocks innleggsåle er fleksible og håndterer de høye hygienekravene uten at det går ut over komforten.

Innleggsålen fra Wock gir

Mere
 
Om Wock

WOCK hygienesko for helsepersonell

Vi på Color4care vet hvor viktig det er med komfortable og funksjonelle arbeidssko når du jobber med å gi andre omsorg, og det er akkurat hva WOCK tilbyr, i tillegg kan du gi omsorg med farge i våre fargerike arbeids- og hygienesko. 

Vi tilbyr hygienesko som oppfyller alle krav på hygiene uten å ofre komfort. Skoen er lett på foten og tilpasset for maksimal komfort hele dagen. WOCK er lette, støtabsorberende og anti-statiske hygienesko av høyeste kvalitet. Konstruksjonen, materialet og teknologien som brukes til å lage WOCK resulterer i en sko som beskytter deg mot elektrisk støt, negativ påvirkning på dine ledd , væskeforbrenninger, giftige stoffer og bakterielle infeksjoner.
En annen fantastisk funksjon som gjør at WOCK skiller seg ut fra mengden hygienesko er at de er laget i PVC som dufter sitron,hvor kult er ikke det?
WOCK hygienesko er egnet for både arbeid og fritid. Hygieneskoene våres kombinerer tekniske og terapeutiske funksjoner. Skoen gir støtte og avslapping for beinmuskulaturen og er antistatisk. De vaskes i vaskerom / oppvaskmaskin, på anbefalte 50 ° og rengjøres lett med et håndkle. Skoene kan også steriliseres når det kreves.

WOCK hos Color4care

WOCK har vært på markedet i over 20 år og ble grunnlagt av José Pinto som har jobbet hardt for å tilby produkter av toppkvalitet. Det harde arbeidet har resultert i et lekent produkt som sprer glede. WOCK har brukt mange timer på å forske på materialer, design og teknologi som resulterer i uovertruffen komfort. Siden innovasjon er nøkkelen til alle forbedringer, blir nye løsninger og teknologier kontinuerlig undersøkt for å forbedre hver modell med evner som fuktighetskontroll, temperaturstabilitet og hurtig tørking sånn att føttene holdes friske og fornøyde hele dagen.

Velg riktig arbeidssko og gi føttene de beste forholdene

Att vi snakker med føttene våres er kanskje ikke så vanlig? Men att de snakker til oss er ikke like rart, spesielt når vi har valgt feil sko. Dette viser seg når føttene blir sår og slitne. Det er ikke bare skoene som påvirker humøret på jobben, men alt annet du har på deg under hver arbeidsdag, påvirker deg positivt eller negativt. Med WOCK hygienesko, vil føttene dine føles spenstige og freshe hele dagen. På Color4care har vi samlet et utvalg av de beste i arbeidsklær, hygienesko og arbeidsredskap for alle som jobber i helsevesenet. Dessuten i en moderne og fin stil som sprer glede, farge og omsorg både til pasientene dine og til deg selv. Ved å velge noen av våre hygienesko og arbeidsklær, vet du at du alltid får kvalitet og komfort. Dette gjør at du kan utføre arbeidet ditt med positiv energi og glede hver dag.

Egenskaper

  • Unisex

Finn lignende produkter!

Vurderinger (1)

Birgit 05/31/18
Sykepleier
Gode såler som er et must i Wock-sko. Supermyke og gode for oss som går og står hele dagen