Info 0

Crocs Womens Neria Pro White Clogs

Art. nr. 0001406-0077-00000

419 kr

699 kr

-40%

Dette produktet er midlertidig utsolgt.
Rask levering
30 dagers bytterett
Handle nå betal senere

Egenskaper

 • Dame
 • Anti-skli
 
Beskrivelse
 • Dame
 • Arbeidssko
 • Avslappen passform
 • Stengt tå & hæl
 • Triple Crocs Comfort™
 • Lett av & på
 • Anti-skli
 • Vannfast 

Womens Neria Pro Clogser en komfortabel arbeidssko fra Crocs med avslappen passform. Ekstra plassen bak for enkel av- og påtagning samt stengt tå for beskyttelse Den

Mere
 
Om Crocs

Crocs skor hos Color4care

Crocs sko er komfortable hygienesko designet for å gi deg beste mulige komfort hele dagen. Alle Crocs sko er laget i et materiale som heter Croslite ™, et gummimateriale med lukkete celler som gir Crocs sko sine unike egenskaper. Crocs-sko er lette, støtdempende og ergonomiske, noe som gjør dem svært komfortable. De er også antibakterielle, luktresistente, resirkulerbare og flere av dem er sklisikkre - noe som gjør dem til perfekte arbeidssko for de som jobber i helsevesenet.

Crocs ønsker å hylle alles forskjeller

Crocs sko er noe de fleste har sett eller hørt om. De har blitt ekstremt populære rundt om i verden som behagelige, fargerike gummisko. Crocs slo igjennom 2002, men startet i Colorado i USA og ble opprinnelig tenkt på som en sko som skulle brukes på båter. Fordi Crocs sko er både sklisikkre og gir stabilitet på glatte gulv. De ønsket å utforme en smart sko som ikke var komplisert, men fortsatt gir deg ro, komfort og glede - og så sant har de lyktes! Med sine fargerike sko ønsker Crocs å hylle alles forskjeller og oppfordrer deg til alltid å være deg selv og komme som du er.

Crocs hygienesko hos Color4care

Hygienesko er egnet for både arbeid og fritid. Crocs sko kombinerer tekniske og terapeutiske funksjoner. Skoen gir avslapping for beinmuskulaturen og er antistatisk. De er enkle å rengjøre, noe som er viktig for å møte hygienekravene for deg som jobber i helsevesenet. På Crocs sko med hælrem kan stroppen brettes over skoen hvis du ikke vil ha den bak hælen.

Color4care tilbyr hygienesko som oppfyller hygienekravene uten å ofre komfort. Arbeidsskoene er lett på foten og designet for maksimal komfort gjennom hele dagen. I tillegg kan du gi omsorg med farge, i de fargerike skoene våres.

Velg riktig arbeidssko og gi føttene de beste forholdene

Att vi snakker med føttene våres er kanskje ikke så vanlig? Men att de snakker til oss er ikke like rart, spesielt når vi har valgt feil sko. Dette viser seg når føttene blir sår og slitne. Det er ikke bare skoene som påvirker humøret på jobben, men alt annet du har på deg under hver arbeidsdag, påvirker deg positivt eller negativt. Med Crocs hygienesko, vil føttene dine føles spenstige og freshe hele dagen. På Color4care har vi samlet et utvalg av de beste av arbeidsklær, hygienesko og arbeidsredskap for alle som jobber i helsevesenet. Dessuten i en moderne og fin stil som sprer glede, farge og omsorg både til pasientene dine og til deg selv. Ved å velge noen av våre hygienesko og arbeidsklær, vet du at du alltid får kvalitet og komfort. Dette gjør at du kan utføre arbeidet ditt med positiv energi og glede hver dag.

Egenskaper

 • Dame
 • Anti-skli

Finn lignende produkter!

Bli den første til å vurdere dette produktet

Finn lignende produkter