Info 0

Bandasje saks blå

Art. nr. 0000079-0082-00000

49 kr

4.3 / 5
Les vurderinger

- +

Rask levering
30 dagers bytterett
Handle nå betal senere

6 andre farger

 
Beskrivelse

En standard bandasje saks har alt for lenge sett nøytral ut. Derfor kan Color4care nå tilby deg en bandasje saks i farger. En sterk og holdbar bandasje saks som er god å holde, og som er fin å ha i lommen i løpet av arbeidsdagen.

Den er lett å bære og du kan ha din egen personlige farge. Nå kan du kjøpe din egen saks og alltid holde styr på hvor den er.

Mange pasienter vil oppleve deres

Mere
 
Om Vårdväskan

Fargerik omsorg er vår ledestjerne her på Color4care, og vi prøver å formidle dette gjennom alle våre produkter. Omsorg med farge gjenspeiles i hele vårt sortiment, hvor du finner fine og fargerike arbeidsklær og utstyr for de som jobber i helsevesenet. Å skape en ny og spennende garderobe av arbeidsklær og tilbehør er lett hos oss på Color4care. Den nye garderoben vil glede deg og skape trivsel hver dag i arbeidet ditt i helsevesenet. Hos oss finner du alt fra fargerike arbeidssko og arbeidsredskaper til fine tilbehør som legger til det lille ekstra på arbeidsantrekket. Ved hjelp av våre produkter, kan du enkelt freshe opp et ellers ganske kjedelig arbeidsantrekk.

Vurderinger (3)

Jenny 09/23/17
Super
Veldig fornøyd
Ida 02/11/16
Bandasjesaks rosa
God saks de første 10-15 gangene. Ikke bare brukt på bandasjer, men også tykkere tøy som klær og håndklær.
Ida 02/11/16
Bandasje saks blå
Saksen var god de første 10-15 gangene, men senere noe sløv og måtte tygge seg gjennom bandasjer/tøy. Ble ikke bare brukt som bandasjesaks, men også til å klippe vekk klær/ tøy.