Info 0

Saksesett, Leopard

Art. nr. 0000440-0052-00000

149 kr

4 / 5
Les vurderinger

- +

Rask levering
30 dagers bytterett
Handle nå betal senere

 
Beskrivelse

Nå kan du vise fram personligheten din med de ulike mønstrene i saksepakken vår. Liker du dyremønster eller prikker, er denne pakken perfekt for deg!

Denne pakken består av en detaljsaks og en bandasjesaks. Disse saksene gir deg et komplett sett som klarer mange tøffe utfordringer på jobben eller hjemme.

Bandasjesaksen er av solid metall og har en skarp egg som klarer å klippe over

Mere
 
Om Vårdväskan

Fargerik omsorg er vår ledestjerne her på Color4care, og vi prøver å formidle dette gjennom alle våre produkter. Omsorg med farge gjenspeiles i hele vårt sortiment, hvor du finner fine og fargerike arbeidsklær og utstyr for de som jobber i helsevesenet. Å skape en ny og spennende garderobe av arbeidsklær og tilbehør er lett hos oss på Color4care. Den nye garderoben vil glede deg og skape trivsel hver dag i arbeidet ditt i helsevesenet. Hos oss finner du alt fra fargerike arbeidssko og arbeidsredskaper til fine tilbehør som legger til det lille ekstra på arbeidsantrekket. Ved hjelp av våre produkter, kan du enkelt freshe opp et ellers ganske kjedelig arbeidsantrekk.

Vurderinger (1)

Melita Lustica 02/11/16
Sykepleier
Bra. Finner alltid mine sakser igjen. Kvalitet på vanlig saksen er ikke fantastisk, men det holder for hva jeg bruker den til