Info 0

Metallic Stetoskop Grønnt

Art. nr. 0000321-0081-00000

199 kr

4.7 / 5
Les vurderinger

- +

Rask levering
30 dagers bytterett
Handle nå betal senere

5 andre farger

 
Beskrivelse

Et rimelig stetoskop i mange glade farger. På det metallfargede stetoskopet er alle metalldelene i samme farge som slangen på stetoskopet.

Color4cares stetoskop er av solid materiale og passer for både store og små pasienter. Det er mange fordeler med å ha ditt eget stetoskop, blant annet trenger du ikke å dele det med andre, du har det alltid med deg og du vil bli lagt merke til litt bedre

Mere
 
Om Vårdväskan

Fargerik omsorg er vår ledestjerne her på Color4care, og vi prøver å formidle dette gjennom alle våre produkter. Omsorg med farge gjenspeiles i hele vårt sortiment, hvor du finner fine og fargerike arbeidsklær og utstyr for de som jobber i helsevesenet. Å skape en ny og spennende garderobe av arbeidsklær og tilbehør er lett hos oss på Color4care. Den nye garderoben vil glede deg og skape trivsel hver dag i arbeidet ditt i helsevesenet. Hos oss finner du alt fra fargerike arbeidssko og arbeidsredskaper til fine tilbehør som legger til det lille ekstra på arbeidsantrekket. Ved hjelp av våre produkter, kan du enkelt freshe opp et ellers ganske kjedelig arbeidsantrekk.

Finn lignende produkter!

Vurderinger (3)

Tyren 01/25/18
Hj.værende
Fin
Sykepleier in spe 10/12/17
Ms
Flott øvingsstetoskop
Tiril 03/07/17
Bra
Bra stetoskop. Funker som det skal.