Info 0

Støttestrømper, Sommerbris

Art. nr. 0000559-0000-00000

149 kr

  • Salg på støttestrømper Kjøp 3 par og få det billigste gratis!
View size chart
4.3 / 5
Les vurderinger

- +

Rask levering
30 dagers bytterett
Handle nå betal senere

95% av kundene sier denne passer som forventet.

  • Liten passform:
  • Medium passform:
    21
  • Stor passform:
    1
"Veldig behagelige å ha på. Bruker sko str 36/37 og bestilte sokkene i 34-36. De passer fint i foten og lengden opp til knærne. Bruker disse på bestemoren til min mann, og hun er veldig fornøyd med disse. Og ett pluss at det setter litt farge på hverdagen."
Lill Jeanette  | Størrelse: Medium passform
 
Beskrivelse

Støttestrømpene av bomull er for deg som ønsker noe ekstra. Det er for deg som ikke er fornøyd med den vanligvis kjedelige sokken. Støttestrømpene er tilgjengelig i ulike design og farger.

Støttestrømper er utformet for å øke blodsirkulasjonen i føttene og leggene dine.

Det økte trykket er for å forebyggende tiltak mot blodpropp og åreknuter. Støttestrømpene hindrer også hevelser

Mere
 
Om Vårdväskan

Fargerik omsorg er vår ledestjerne her på Color4care, og vi prøver å formidle dette gjennom alle våre produkter. Omsorg med farge gjenspeiles i hele vårt sortiment, hvor du finner fine og fargerike arbeidsklær og utstyr for de som jobber i helsevesenet. Å skape en ny og spennende garderobe av arbeidsklær og tilbehør er lett hos oss på Color4care. Den nye garderoben vil glede deg og skape trivsel hver dag i arbeidet ditt i helsevesenet. Hos oss finner du alt fra fargerike arbeidssko og arbeidsredskaper til fine tilbehør som legger til det lille ekstra på arbeidsantrekket. Ved hjelp av våre produkter, kan du enkelt freshe opp et ellers ganske kjedelig arbeidsantrekk.

Vurderinger (3)

Lill Jeanette 09/01/18
Assistent i hjemmesykepleien
Veldig behagelige å ha på. Bruker sko str 36/37 og bestilte sokkene i 34-36. De passer fint i foten og lengden opp til knærne. Bruker disse på bestemoren til min mann, og hun er veldig fornøyd med disse. Og ett pluss at det setter litt farge på hverdagen.
Bibbi 05/14/18
Støttestrømper
God støtte i strømpene..Nydelige mønster
Sylvia 11/15/17
Perfekt!
Passer perfekt, god passform