Info 0

Klassisk søsterur, Sølv

Art. nr. 0000125-0140-00000

199 kr

4.6 / 5
Les vurderinger

- +

Rask levering
30 dagers bytterett
Handle nå betal senere

3 andre farger

 
Beskrivelse

Søsteruret festes i arbeidsuniformen ved hjelp av en sikkerhetsnål. Dette er det perfekte tilbehøret for deg som jobber innen helsesektoren, der armbåndsur ikke er tillatt på grunn av hygieniske årsaker.

  • Rustfritt stål
  • Vannavvisende
  • Stilren design
  • Perfekt som gave

Søsteruret er det perfekte tilbehøret som løfter arbeidsuniformen din. Uret er bygd opp av en spenne øverst, en fin

Mere
 
Om Vårdväskan

Fargerik omsorg er vår ledestjerne her på Color4care, og vi prøver å formidle dette gjennom alle våre produkter. Omsorg med farge gjenspeiles i hele vårt sortiment, hvor du finner fine og fargerike arbeidsklær og utstyr for de som jobber i helsevesenet. Å skape en ny og spennende garderobe av arbeidsklær og tilbehør er lett hos oss på Color4care. Den nye garderoben vil glede deg og skape trivsel hver dag i arbeidet ditt i helsevesenet. Hos oss finner du alt fra fargerike arbeidssko og arbeidsredskaper til fine tilbehør som legger til det lille ekstra på arbeidsantrekket. Ved hjelp av våre produkter, kan du enkelt freshe opp et ellers ganske kjedelig arbeidsantrekk.

Vurderinger (7)

mimi 10/04/18
flott klokke
meget fornøyd
Susann 04/17/18
Kjempe flott
Kjempe flott og veldig fornøyd! Anbefales
Mary 01/22/18
Helsefagarbeider
Bra kvalitet
Camilla 09/04/17
Generelt en fin klokke Søsteruret er som forventet, eneste jeg kunne ønsket meg var at tallene på selve uret var et hakk større og at nåla man fester den med var litt tykkere.
Den holder mål, bare litt redd nåla bal kommer til å bøyes lett.
Helt klart verdt pengene, da! Hadde kjøpt den igjen.
Hanne 07/22/17
Fornøyd Kjempefint søsterur! Veldig fornøyd.
Diane 05/10/17
Fornøyd! Akkurat som vist på bildet. Er veldig fornøyd!
Hilde A. Treidene 02/11/16
Hjelpepleier Jeg likte klokka veldig bra. Men det som var synd for meg , var at jeg glemte ta den av kittelen etter jobb. Så den ble da med til vaskeriet. Fikk den tilbake , men da var den jo selvfølgelig ikke brukende etterpå. Synes det var veldig synd , fordi jeg likte klokka veldig godt.