Info 0

Svart Lommeur Sykepleierklokke

Art. nr. 0025059-0000-00000

199 kr

- +

Rask levering
30 dagers bytterett
Handle nå betal senere

 
Beskrivelse

Pen og smidig sykepleierklokke med silikonskall som gjør at den er enkel å holde ren. Det er lett å dele ur og skall for rengjøring – og like lett er det å bytte farge på skallet.

Det analoge uret har pulsfunksjon, kalender funksjon og passer dessuten i Color4cares øvrige silikonskall for analoge klokker. Lommeuret fester man f.eks i brystlommen på arbeidsuniformen ved hjelp av klemmen.

Mere
 
Om Vårdväskan

Fargerik omsorg er vår ledestjerne her på Color4care, og vi prøver å formidle dette gjennom alle våre produkter. Omsorg med farge gjenspeiles i hele vårt sortiment, hvor du finner fine og fargerike arbeidsklær og utstyr for de som jobber i helsevesenet. Å skape en ny og spennende garderobe av arbeidsklær og tilbehør er lett hos oss på Color4care. Den nye garderoben vil glede deg og skape trivsel hver dag i arbeidet ditt i helsevesenet. Hos oss finner du alt fra fargerike arbeidssko og arbeidsredskaper til fine tilbehør som legger til det lille ekstra på arbeidsantrekket. Ved hjelp av våre produkter, kan du enkelt freshe opp et ellers ganske kjedelig arbeidsantrekk.

Bli den første til å vurdere dette produktet