Info 0

T-skjorte Hjerte Latin, Grå

Art. nr. 0000589-0001-00000

199 kr

- +

Rask levering
30 dagers bytterett
Handle nå betal senere

 
Beskrivelse

Våre t-skjorter er perfekte til deg som ønsker en unik look i helsevesenet. De er designet med morsomme uttalelser og flotte bilder som kan være akkurat det du trenger for å sette ekstra farge på arbeidsdagen.

Arbeidsuniformene i helsevesenet kan ofte være ensformig og kjedelig å se på. Med en smart t-skjorte fra Color4care kan du vise en ny side av deg selv og din arbeidsplass. Stoltheten

Mere
 
Om Vårdväskan

Fargerik omsorg er vår ledestjerne her på Color4care, og vi prøver å formidle dette gjennom alle våre produkter. Omsorg med farge gjenspeiles i hele vårt sortiment, hvor du finner fine og fargerike arbeidsklær og utstyr for de som jobber i helsevesenet. Å skape en ny og spennende garderobe av arbeidsklær og tilbehør er lett hos oss på Color4care. Den nye garderoben vil glede deg og skape trivsel hver dag i arbeidet ditt i helsevesenet. Hos oss finner du alt fra fargerike arbeidssko og arbeidsredskaper til fine tilbehør som legger til det lille ekstra på arbeidsantrekket. Ved hjelp av våre produkter, kan du enkelt freshe opp et ellers ganske kjedelig arbeidsantrekk.

Bli den første til å vurdere dette produktet