✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge
Hjelp oss å inspirere andre
#yescolor4care
Et fellesskap for helsepersonell

#yescolor4care

Vi elsker å bli inspirert av deg som kunde og ta del i hvordan du tar med deg din personlige stil til jobben! Ønsker du å bli sett her på nettsiden eller i våre sosiale medier, og bli et ansikt utad for vårt fantastiske fellesskap av helsepersonell? Vi ville blitt veldig glade om vi kunne bruke ditt bilde eller video i våre kanaler til markedsføringsformål. Svar på vår forespørsel i kommentarfeltet på sosiale medier ved å skrive hashtaggen #yescolor4care eller på annen måte gi en tydelig bekreftelse på at du godtar vilkårene nedenfor og tillater oss å inspirere andre med ditt innhold.

Hva betyr dette for deg?
Du får muligheten til å inspirere alle som liker Color4care, være med på å bygge et fantastisk fellesskap av helsepersonell rundt om i landet, og kanskje får du én eller flere nye følgere samtidig!

  • Du gir Color4care (org.nummer: 5568801939) en ikke-eksklusiv, ikke-tidsbegrenset, royaltyfri og verdensomspennende lisens til å bruke alle bilder som du har besvart med #yescolor4care eller på annen måte gitt samtykke til som beskrevet ovenfor. Du samtykker i at vi kan bruke bildene og navnet ditt (inkludert brukernavn i den aktuelle kanalen) til markedsføringsformål i de ovennevnte kommunikasjonskanalene. Color4care er ikke forpliktet til å gi deg økonomisk kompensasjon for bruken av bildene.

  • Du har rett til å lisensiere bildene og har tillatelse fra enhver person som eventuelt vises på bildene dine til å lisensiere bildene.

  • Du bekrefter at bildet ditt ikke krenker rettighetene til noen tredjepart eller bryter noen lov.


Vær oppmerksom på at lisensen og disse vilkårene ikke påvirkes av at du sletter kontoen din, bildene eller hashtaggen. Hvis du vil at vi skal slutte å bruke bildene dine, må du si opp lisensen. For å si opp lisensen kan du kontakte oss eller bruke varslingsfunksjonen som er knyttet til bildene som er publisert på nettstedet vårt.

For mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine kan du klikke her: informasjon om personvern.