✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Smila

I vårt sortiment har vi valgt å ta inn pålitelige merkevarer av høy kvalitet, som Smila, slik at du kan velge de helseklærne som oppfyller akkurat dine behov.

Arbeidsklær fra Smila for helsepersonell

Smila er et kjent selskap som fokuserer på å lage moderne arbeidsklær med god passform, de riktige materialene som tåler en tøff hverdag og mulighet for å velge økologiske arbeidsklær. Vil du ha klær som er både komfortable, holdbare og stilige, bør du kjøpe arbeidsklær fra Smila.

Hvorfor velge arbeidsklær fra Smila?

Smila er et kjent merke som lager klær for å hjelpe deg med å kunne føle deg komfortabel i arbeidsklærne dine. De fokuserer på å lage flotte arbeidsklær som følger moten slik at alle skal få muligheten til å være stilig kledd, selv på jobben. Men selv om de fokuserer mye på mote, er det like viktig at arbeidsklærne fra Smila er komfortable og at passformen føles bra gjennom hele arbeidsdagen. Et annet viktig element er at arbeidsklærne fra Smila skal være slitesterke og tåle å bli brukt ofte og i tøffe situasjoner. I helsevesenet må klærne kunne vaskes igjen og igjen på høye temperaturer for å oppfylle kravene til hygiene, men de skal samtidig ha lang levetid. Derfor lages arbeidsklærne fra Smila kun i materialer som oppfyller disse kravene. I 25 år har Smilas virksomhet vært preget av nysgjerrighet og mot. De har hele tiden jobbet mye med å utvikle sortimentet sitt, men fokuset har alltid vært å gjøre det under ansvarlige former. De legger energien sin i å produsere veldesignede, smarte arbeidsklær av høy kvalitet, slik at du som jobber i helsevesenet kan ha din egen stil på jobben med slitesterke og komfortable arbeidsklær. Smila har alltid sluttkundens opplevelse i fokus og vil gjøre veien dit så smart og bærekraftig som mulig.

Arbeidsklær fra Smila er de eneste arbeidsklærne til omsorgsyrker med GOTS-sertifisering

Smila fokuserer fremfor alt på miljøet og har derfor produsert en hel kolleksjon som er sertifisert i henhold til GOTS, som har de tøffeste reglene for økologiske fibre. GOTS er en standard som betyr at hvert trinn i produksjonskjeden er inspisert og sertifisert av en uavhengig part i henhold til strenge kriterier for miljøpåvirkning, arbeidsforhold og kvalitetskrav. Smila er faktisk det eneste merket innen arbeidsklær for pleie og helse som har denne sertifiseringen, noe som åpenbart gjør oss veldig stolte over å kunne selge produktene deres hos oss i Color4Care.