✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

ID kortholder og Jojo

39 resultater

Du har sett 24 av 39 produkter

For at du skal kunne holde styr på ID-kort og nøkkelkort under travle arbeidsdager, har vi i Color4care laget et bredt utvalg av fleksible ID kortholdere i flere ulike design og farger.

Smidige ID kortholdere med jojo eller snor

Vi tilbyr blant annet ID kortholdere med snor som du kan henge rundt halsen, og kortholdere i jojo-modell som enkelt kan festes med en karabinkrok i lommen eller beltestroppen. Våre ID kortholdere er laget for å gjøre det enklere for deg som pleier, og for at du lettere skal kunne holde styr på både ID-kort og adgangskort. Våre fargerike nøkkelkortholdere i plast er laget for å beskytte kortets følsomme magnetstripe, til tross for mye slitasje. De har også en fremside med et gjennomsiktig plastvindu for å beskytte kortene ytterligere. Våre smidige kortholdere med jojo har en lang tråd som gjør det enkelt for deg å dra frem nøkkelkort og ID-kort for avlesing og skanning.

Fargerike nøkkelkortholdere hos Color4care

Blant Color4cares ID kortholdere kan du velge mellom flere forskjellige modeller i en rekke herlige farger. Her finnes kortholdere i plast med smidig snor i flere forfriskende farger, noe som lar deg sette farge på arbeidsuniformen samtidig som du samler alle kortene dine på ett sted. Våre kortholdere med jojo finnes også i en rekke farger, med eller uten glitter, og blir en fin detalj på pleieantrekket. Med en ID kortholder kan du sette ditt eget preg på arbeidsklærne og uttrykke din personlige stil, samtidig som du holder styr på kortene dine i løpet av hektiske arbeidsdager. Bestill en praktisk og fargerik nøkkelkortholder fra Color4care!