✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Beez

Helt siden Color4care startet opp i 2011 har vi jobbet for å sette farge og stil på helsevesenet med funksjonelle og fargerike produkter spesialdesignet for pleiere. Fra første stund har vi produsert og solgt produkter under vårt eget merke, som i utgangspunktet het Color4care.

Beez – for et mer fargerikt og positivt helsevesen

Kvalitet, funksjon, design og ønsket om å kunne uttrykke sin personlige stil også på jobb krever innovativ produktutvikling som ikke alltid tilfredsstilles av det tradisjonelle sortimentet. Hos Color4care ønsker vi å hylle det viktige arbeidet som dere pleiere utfører hver dag ved å spre glede, farge, fellesskap og yrkesstolthet rundt våre produkter. Beez ble født nettopp av denne grunn – med mål om å sette farge på helsevesenet, øke yrkesstoltheten og hylle deg som pleier. Fra Beez tilbyr vi funksjonelle produkter med unike og fargerike design, som gir deg muligheten til å sette ditt eget preg på arbeidsuniformen og bringe din personlige stil – også til jobben. Våre produkter er utviklet spesielt for pleiere, og i vår produktutvikling tar vi utgangspunkt i dine behov og de høye kravene som stilles i helsesektoren. Vi tilbyr produkter med gjennomtenkte detaljer, materialer og funksjoner uten å gi avkall på design og stil – i vårt sortiment kombinerer vi både kvalitet, funksjon, komfort og design.

Funksjonelle produkter med unike design fra Beez

Vår Beez-familie utvides stadig med nye funksjonelle produkter, slik at du som pleier skal kunne uttrykke din identitet og stil også på jobb. Våre rimelige produkter gjør det enklere for deg i din hverdag, samtidig som du kan spre glede til både kollegaer og pasienter. I vårt store utvalg kan du velge mellom trendy sneakers, praktiske arbeidssko, myke basisplagg, støttestrømper i premiumkvalitet og arbeidstilbehør med unike design. Ved hjelp av våre produkter ønsker vi at dere skal kunne sette deres personlige preg på arbeidsklær og arbeidsmiljø, og føle dere stolte over yrkesvalget og den viktige innsatsen dere gjør hver dag for å hjelpe andre. Ettersom vår Beez-familie vokser, kan vi sammen sette enda mer farge på pleien og fortsette å spre positivitet, glede og omtanke innenfor helsevesenet vegger.

Hvorfor 'Beez'?

Samfunnet vårt er avhengig av bier for å overleve, og for at naturen og økosystemene skal fungere. På samme måte er vi mennesker avhengige av dere pleiere for å overleve. Dere trengs for at vi skal holde oss friske og leve lange liv – dere er personifiserte bier. Vårt varemerke Beez er en hyllest til dere pleiere, som hver dag utgjør en forskjell for deres medmennesker og hjelper til når alt annet svikter. Dere er helter, og dere fortjener hyllest.

bee caring. bee patient. bee strong. bee healing. bee beez. #wearbeez