✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Støttestrømper

88 resultater

Du har sett 24 av 88 produkter

For helsepersonell som tilbringer store deler av arbeidsdagen i sittende eller stående stilling, er støttestrømper, også kalt kompresjonsstrømper, et optimalt hjelpemiddel.

Støttestrømper for dame & herre

Støttestrømper bidrar til økt blodsirkulasjon, forebygger slitne, hovne og ømme ben og gir raskere restitusjon etter lange arbeidsøkter. Bruk av kompresjonsstrømper er spesielt effektivt i helsevesenet hvor man ofte beveger seg mye og i enkelte tilfeller også utfører tunge løft. Hos oss kan du bestille støttestrømper av høy kvalitet, med ulike kompresjonstrykk som ligger høyest på foten og ankelen og gradvis avtar oppover benet. Våre rimelige støttestrømper er nyttige om du er gravid da de reduserer risikoen for blodpropp, åreknuter og leggsår.

Komfortable og billige støttestrømper for helsepersonell

Vårt store sortiment består av komfortable og flotte støttestrømper til herre og dame i flere ulike design. Her finner du kompresjonssokker i bomull, nylon og bambus, korte og lange støttestrømper, modeller for bredere legger samt morsomme støttesokker med fargerike og kreative mønstre. Hvis du er på utkikk etter å kjøpe støttestrømper, bør du henvende deg til Color4care! Når du bestiller kompresjonsstrømper hos oss, kan du være sikker på at du får et produkt med nøye utvalgte materialer av høy kvalitet, som vil gi deg riktig støtte og avlastning i ditt arbeid i helsevesenet.

Fargerike kompresjonsstrømper hos Color4care

Våre myke støttestrømper for helsepersonell sitter komfortabelt mot huden og gir gradert kompresjon fra ankelen og opp mot kneet. Hos oss finner du støttesokker med både lett (11-16 mmHg) og middels (16-22 mmHg) kompresjon som øker blodsirkulasjonen og forhindrer hovne, slitne og ømme føtter og ben. Bruk gjerne støttestrømper når du er gravid eller lider av hovne ben og føtter, de gir behagelig avlastning. I vårt utvalg av støttesokker for herre og dame kan alle finne sine favoritter.

Støttestrømper og støttestrømpebukser

Med Color4cares flotte støttestrømper for dame og herre får du muligheten til å sette farge på arbeidsuniformen og bringe din personlige stil til jobben. I vårt store utvalg finner du rimelige støttestrømper som gir deg støtte og avlastning både på jobb og fritid, og som hjelper deg med restitusjon etter lange arbeidsdager eller tøffe treningsøkter og fritidsaktiviteter. Hvis du i stedet er på jakt etter støttestrømper som gir kompresjon langs hele benet, tilbyr vi støttestrømpebukse i nylon, som gir et elegant preg på arbeidsuniformen, samtidig som du får betydelig støtte og optimal komfort.

Hvis du vil lese mer om helsefordelene med støttestrømper, finner du informasjon her.

Trenger du hjelp til å finne riktig kompresjon og størrelse på dine støttestrømper? Bruk vår størrelsesguide her!

For informasjon:
Fra og med våren 2024 vil lengden på noen av våre støttestrømper bli regulert for å sikre at majoriteten av modellene vi tilbyr har samme lengde.
Denne endringen gjelder ikke støttestrømper av nylon.