✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Krus og vannflasker

49 resultater

Du har sett 24 av 49 produkter

Gjør kaffepausene koseligere med unike krus med inspirerende tekst og design. Hos Color4care finner du et stort utvalg av krus i ulike design som gjør kaffepausene på jobben i helsevesenet enda hyggeligere.

Unike krus med tekst og design

Her finner du krus med tekst og design inspirert av ulike pleieyrker, noe som vil spre en herlig stemning samtidig som du fyller på med energi. Enten du jobber som lege, veterinær, hjelpepleier eller sykepleier, finner du din kaffekopp hos oss på Color4care. Å kjøpe en kopp til en kollega på jobben blir også en verdsatt gave som gjør travle arbeidsdager litt bedre. Finn dine favoritter i vårt brede utvalg, og kjøp fine krus og kopper hos Color4care!

Praktiske og fine drikkeflasker i glass

Under lange arbeidsdager i helsevesenet er det viktig å fylle på med væske og drikke mye vann. Derfor tilbyr Color4care praktiske og flotte drikkeflasker i glass med et beskyttende deksel av silikon. Med en vannflaske lett tilgjengelig holder du væskenivået i balanse under hektiske arbeidsøkter. Våre vannflasker i glass har et slitesterkt silikondeksel og et smidig håndtak festet til lokket, noe som gjør at du enkelt kan bære drikkeflasken med deg hele dagen. Silikondekselet kan også tas av for enkel rengjøring av flasken. Husk å fylle væske på en vannflaske i glass fra Color4care!