✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Hejco

I vårt sortiment har vi valgt å ta inn pålitelige merkevarer av høy kvalitet, som Hejco, slik at du kan velge de helseklærne som oppfyller akkurat dine behov.

Arbeidsklær fra Hejco for helsepersonell

Hejco er et kjent selskap som spesialiserer seg på blant annet klær for helsepersonell. Hejcos arbeidsklær holderen høy standard og har maksimal komfort. Hejco har brukt sin flerårige kunnskap om kvalitet og funksjon i produksjonen av arbeidsklærne. Arbeidsplaggene er laget for å tåle hverdagsbruk og gi god komfort under arbeidsdagen. I litt over 60 år har Hejco designet, utviklet og produsert arbeidsklær for alle som jobber med å ta vare på andre. Arbeidsklær som ganske enkelt kan bidra til å gjøre arbeidet litt enklere for de som arbeider med pleie og omsorg. Hos oss i Color4Care finner du et bredt spekter av komfortable, holdbare og stilige klær for helsepersonell i flere forskjellige modeller, farger og mønstre, enten du er mann eller kvinne, fra kjente merker som Hejco.

Hvorfor skal man velge arbeidsklær fra Hejco?

Siden 1954 har Hejco designet, utviklet og produsert arbeidsklær for alle som jobber med å bry seg om andre. Gjennom årene har plaggene deres blitt favoritter blant yrkesgrupper innen pleie-, omsorgs-, tannlege- og veterinærtjenester. Hejco vet hva som er viktig for arbeidsklær i disse yrkene. Hvordan plaggene skal sitte, at du skal kunne bevege seg godt i dem, at de er lette å ta av og på og kanskje fremfor alt at de varer, vask etter vask. Merket satser på god kvalitet, noe som er kjent av de som jobber i helsevesenet og har testet arbeidsklærne deres. Enten du vil ha et stilig plagg i stilrent design eller en fargerik variant, så har Hejco noe som passer deg. De har kolleksjoner og materialer som varer lenge, slik at du enkelt kan supplere og legge til nye favoritter, modeller eller farger for å oppdatere arbeidsklærne dine. Akkurat som oss, så bryr Hejco seg om de som bryr seg om andre. Hejcos samlinger er utviklet i Sverige, og fokuset er rett og slett kvalitet, funksjon og lydhør service, men de jobber også til enhver tid målrettet for å ta ansvar for både sosiale spørsmål og miljøvern, noe vi mener er svært viktig.