✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Segers

Vi har valgt å ta inn pålitelige merker av høy kvalitet i sortimentet vårt, slik som Segers, for å gjøre det mulig for deg å finne de arbeidsklærne som oppfyller dine behov.

Segers lager slitesterke klær med en skandinavisk følelse

Segers er et svensk selskap som ønsker å gi plaggene sine en skandinavisk følelse, noe vi selvfølgelig er litt ekstra stolte over. De blander både mote og funksjon, der noen har en klassisk, tidløs stil, mens andre følger sesongens trender og mote. De fokuserer på å skape stilige klær som enten følger moten akkurat nå eller har en klassisk stil, slik at alle skal få muligheten til å velge den stilen som passer best for dem. Men til tross for at de fokuserer mye på mote og utseende, er det like viktig at klærne fra Segers har god komfort og kvalitet slik at arbeidsklærne holder klesvask etter vask. Segers har full kontroll fra første sting til ferdig produkt og kan garantere at du som kunde får det beste mulige produktet. I 1943 startet familiebedriften Segers med en filosofi som fortsatt er den samme den dag i dag – å utvikle og skape stilige og funksjonelle arbeidsklær for blant annet de som arbeider i helsevesenet. Det stilles høye krav til klærne i helsetjenesten, og Segers oppfyller alle disse kravene. Komfort for å trives i arbeidsklærne hele dagen, holdbarhet slik at de kan vaskes ofte og på høy temperatur slik at de tilfredsstiller hygienekravene i helsevesenet og at du skal kunne føle deg stilig og komfortabel i klærne dine, selv når du er på jobb.

Segers tar sitt ansvar i verden

Segers fokuserer ikke bare på å produsere flotte og holdbare klær, men de jobber også mye med å ta ansvar i verden. De ansatte skal kunne leve et godt og verdig liv uansett hvilket land de jobber i. De jobber aktivt med å redusere belastningen på miljøet ved å gi alle sine ansatte opplæring og kunnskap for å veilede kundene til mer miljøvennlige mål. Segers jobber også mye for å følge med i utviklingen for miljøet når det gjelder tekstiler og for å sikre at det ikke finnes dårlige kjemikalier som påvirker oss eller miljøet negativt. Så du kan føle deg helt trygg når du handler arbeidsklær fra Segers og bruke klærne med god samvittighet hver dag.