✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Kentaur

I vårt brede sortiment med arbeidsklær for helsepersonell finner du funksjonelle, komfortable og slitesterke klær fra Kentaur, en dansk produsent med røtter som går langt tilbake.

Made for people at work

Helt siden 1990 har Kentaur fokusert på å skape arbeidsklær som ikke bare ser bra ut, men som også er komfortable og funksjonelle ned til minste detalj. I både utviklingen og produksjonen prioriteres forståelsen for pleiernes behov, slik at du kan stole på Kentaurs unike sans for design og funksjon. Når du føler deg vel og ser bra ut i dine arbeidsklær, kan du prestere enda bedre på jobben. Arbeidsklær er viktig – for den hengivne legen, den empatiske sykepleieren og for de fleste andre på jobben. Derfor jobber Kentaur hele tiden etter sitt internasjonale slagord: Made for people. At work.

Kentaur – slitesterke arbeidsklær med optimal komfort

Fra Kentaur har vi blant annet kitler, arbeidsbukser og legefrakker med optimal funksjonalitet og komfort. Vi tilbyr arbeidsklær i både dame- og unisex-modeller i flere forskjellige farger, modeller og design. Arbeidsklærne fra Kentaur er designet for å tåle den daglige slitasjen i helsevesenet og for å gjøre hverdagen din på jobb enklere. Klærne er testet av fokusgrupper, ambassadører og vaskerier for å sikre at de oppfyller helsesektorens høye krav til kvalitet, holdbarhet og komfort. Plaggene kan vaskes ved høye temperaturer om og om igjen, uten å miste farge, form eller kvalitet – et must i de fleste pleieyrkene.