✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Febermåler

7 resultater

Du har sett 7 av 7 produkter

En febermåler er et praktisk hjelpemiddel å ha lett tilgjengelig både på jobb i helsevesenet og i hjemmeapoteket. Hos oss i Color4care finner du både analoge og digitale febertermometre for måling i panne, armhule, munnhule og rektalt.

Febermålere for sikre og pålitelige resultater

Vi tilbyr også digitale termometre med non contact-funksjon og raske avlesninger som ikke trenger kontakt med kroppen for å måle temperaturen. I vårt sortiment finner du funksjonelle og billige termometre for både barn, babyer og voksne som gir pålitelige resultater. Her finnes blant annet febertermometre for barn med dyr på, noe som gjør målingen tryggere og morsommere.

Febertermometer armhule, munn, rektalt

I vårt sortiment finner du termometre for måling i armhulen, munnen eller rektalt. Febermålerne har en avlesningstid på mellom 2 og 30 sekunder og kan brukes på både barn og voksne.

Febertermometer barn

For å gjøre det morsommere å ta temperaturen hos de minste, tilbyr vi febertermometer for barn, dekorert med søte dyr. Denne febermåleren har en rask avlesning på 10 sekunder og gir et sikkert resultat.

Febertermometer panne

Vi tilbyr også termometre for måling på pannen – perfekt å bruke på babyer og barn, eller på helsestasjoner og klinikker. Måleren plasseres mot pannen og avleser temperaturen på kun 6 sekunder.

Digitalt febertermometer

I vårt sortiment finner du også et digitalt febertermometer med non contact-funksjon som avleser temperaturen uten behov for kontakt med kroppen. Dette termometeret er enkelt å bruke på for eksempel barn og måler temperaturen i løpet av kun 1 sekund.