✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Wear at Work

Oppdag det svenske merket WAW som skaper et stilig alternativ til de klassiske uniformene. Lett kombinerte plagg som er laget av pustende materialer, er slitesterke, komfortable og har god passform og flotte detaljer.

WAW – arbeidsklær og arbeidssko for helsepersonell

Wear at Work tilbyr plagg som passer til ulike kroppsformer og kan kombineres på mange forskjellige måter etter behov og anledning. Arbeidsklær for deg som jobber i helsevesenet og stiller høye krav til både komfort og holdbarhet. Når det gjelder arbeidsklær, og da spesielt helseklær, har det i mange år og på mange arbeidsplasser vært ganske stive og kjedelige uniformer uten farger eller mønstre. Dette førte til at stort sett alle hadde de samme klærne på jobb, med leger iført hvite frakker og sykepleiere ofte iført hvite eller blå arbeidsklær. I dag har dette endret seg, og hos Color4Care prøver vi å bringe glede og farge til helsetjenesten, som bringer glede, ro og omsorg. Med arbeidsklær fra WAW kan vi love deg at du aldri vil føle deg kjedelig eller grå på jobb igjen.

Arbeidsklær som er designet for et elegant utseende

Selskapet WAW – Wear At Work er et innovativt svensk selskap som ble grunnlagt i 2016 med en visjonen om å skape arbeidsklær som kombinerer stil og komfort. Kolleksjonen er designet av den prisbelønte designeren Cathrine Edblad med ideen om å skape et stilig alternativ til de klassiske uniformene. Ideen ble unnfanget for et par år siden av medgrunnlegger Rebecka Ardo. Med mange års erfaring i tannlegebransjen innså hun at det manglet en eksklusiv og stilig klinikkmote. WAW fungerer alltid ut fra sitt motto «Se ut som den fagpersonen du er».

Wear at Work hos Color4Care

Vi hos Color4Care er glade og stolte over å kunne presentere WAW-arbeidsklær. Hos Color4Care finner du både sko og arbeidsklær fra WAW – Wear at Work. Du kan enkelt finne den rette stilen for deg og din personlighet. WAWs høyeste prioritet er at du skal føle deg komfortabel på jobb, og hvem har egentlig bestemt at arbeidsklær må se kjedelige ut? WAW har skapt en kolleksjon av unike uniformer for deg som har høye krav til design, funksjon og komfort.

Finn det du trenger i vårt brede utvalg av arbeidsklær og arbeidssko

Hos oss i Color4Care finner du mange forskjellige plagg for helsetjenesten som setter et personlig preg på arbeidsklærne dine, noe som har vist seg å være sterkt verdsatt av de mange pasientene som besøker alle sykehusene og helseinstitusjonene på daglig basis. Hos Color4Care tilbyr vi kvalitetsklær med alt fra behagelig og komfortabelt undertøy til sokker og strømper som alle tilfører glede og farge til arbeidet. I tillegg til dette tilbyr vi også den absolutt beste kvaliteten du kan forestille deg, der du får den beste komforten som du trenger i arbeidet ditt. Gjennom dette har vi skapt en ny trend innenfor helsetjenesten og arbeidsklærne der. Du har fortsatt samme bevegelsesfrihet og komfort, men samtidig en sterkere utstråling, noe som kan skape glede for alle pasientene som ser deg på jobb. Når det gjelder sokker og undertøy, har vi tenkt at disse skal gi deg den komforten, kvaliteten og støtten du virkelig trenger i arbeidet som pleier eller sykepleier. Kitlene vi tilbyr, er alltid av god kvalitet og kommer i mange farger som gir glede til alle. Ved et besøk hos oss på Color4Care, kan du også få et nytt og behagelig sett med klær for helsepersonell.