✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Bagheera

Bagheera-joggesko og arbeidssko er designet for å gi optimal komfort og stabilitet for føttene dine. Ikke bare har vi klassiske arbeidssko i sortimentet vårt, vi kan også tilby et utvalg av sporty og komfortable Bagheera-joggesko som er ideelle for arbeid i helsetjenesten.

Arbeidssko fra Bagheera for helsepersonell

Vi i Color4Care ønsker å tilby deg som jobber i helsetjenesten, joggesko som kan brukes i løpet av arbeidsdagen, fritiden eller i stort sett alle sammenhenger. Her finner du arbeidssko med demping og som er ekstra luftige, slik at føttene får best mulig forutsetninger for lange arbeidsdager. Bagheera-joggesko er arbeidssko med høy komfort, som gir komfortabel støtdemping, kan brukes når som helst og har et stilig design som passer perfekt for deg som jobber i helsetjenesten og trenger en sko som fungerer både i jobben og til hverdagen. Velg dine nye favoritter blant hele vårt Bagheera-sortiment.

Bagheera Sneakers hos Color4Care

Hos oss i Color4Care finner du flere forskjellige modeller fra Bagheera. Du kan enkelt finne det riktige paret for deg og din personlighet. Bagheera-joggesko er perfekte arbeidssko som holder føttene pigge og friske hele dagen og gir hele kroppen de forutsetningene du trenger for å føle deg vel. Flere av Bagheeras sko er også gode for lange økter på hardere overflater og for løpere som ser etter en nøytral og lett sko. Bagheeras høyeste prioritet er at du skal føle deg bra, samtidig som føttene dine er pigge og friske gjennom hele arbeidsdagen.

Velg riktige arbeidssko og gi føttene komforten de fortjener

Joggeskoene kommer føles garantert behagelige, friske og stilige under arbeidsdagen. Velg mellom ulike joggeskomodeller og -merker hos Color4Care. Når du har lyttet til føttene dine og endelig valgt arbeidsskoene dine, er det naturlig at hele kroppen snakker til deg. Da er det på tide å gi alle deler av deg den kjærligheten du fortjener. I vårt store sortiment du alt fra undertøy og kitler til alle arbeidsredskapene du trenger i ditt daglige arbeid. Bare fordi produktene du finner i sortimentet vårt, har en munter og positiv stil, betyr ikke det at det går på akkord med kvaliteten. Hos oss i Color4Care finner du bare produkter av høyeste kvalitet. Kjøp dine nye arbeidssko og arbeidsklær hos oss i Color4Care i dag!

WCT-overallen la grunnlaget for Bagheera-merket

Bagheera er et svensk selskap som ble grunnlagt i 1981 i Avesta i Dalarna, hvor alle produktene er utviklet og designet. Det hele startet på 80-tallet med en WCT-overall hvor det sto Bagheera over brystet, og det er nok slik mange husker Bagheera. Dette ble startskuddet for et nytt merke i sportsbransjen. Siden da har det skjedd mye, og den økte interessen for mosjon og helse har skapt et enormt marked for funksjonelle treningsklær og sko. Bagheeras ledestjerner er holdbarhet, miljø og funksjon. Når det er sagt, kan de tilby veldesignede og lettkombinerte joggesko – utviklet for både damer og herrer – slik at du kan gjøre ditt ytterste ved enhver anledning. Alle Bagheera-produkter har både miljøet og mennesket i fokus, og dette sikres med produktsertifiseringen OEKO-TEX og et samarbeid med partnere som er forpliktet til bærekraftig utvikling og som har samme miljøfokus.