logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Sneakers

111 resultater

Du har sett 24 av 111 produkter

Hos Color4care tilbyr vi et bredt utvalg av sko – inkludert stilige og komfortable joggesko til herre og dame, i flere ulike modeller.

Stilrene og komfortable sneakers for dame og herre

Her finner du slip on sneakers, ortopediske sneakers og klassiske joggesko i flere ulike farger og design. For de som er ute etter dempende og stilrene arbeidssko, er joggesko et godt alternativ. Vi tilbyr funksjonelle, slitesterke, komfortable og billige joggesko for herre og dame fra blant annet Scholl, Bagheera, Skechers og vårt eget merke Beez. Et par dempende og komfortable joggesko er et perfekt alternativ til arbeidssko under lange dager på føttene. Disse skoene har betydelig støtdempende såler som reduserer og forebygger smerter i knær, ledd og rygg, som lett kan oppstå etter mye ståing og gåing på harde gulv. Bruk dem på jobben i helsevesenet eller på fritiden for å gå rett, stirent og komfortabelt i hvert steg!

Joggesko som arbeidssko for optimal komfort

Vil du ha et par nye arbeidssko i form av joggesko eller oppdatere skogarderoben til fritidsaktiviteter? For maksimal komfort uansett hva du gjør, er behagelige sneakers fra Color4care et opplagt valg. For de som ønsker sko som er raske og smidige å ta av og på, har vi slip on sneakers i flere ulike design. Vi tilbyr også ortopediske joggesko med ergonomiske fotsenger og stabil konstruksjon for de som har behov for ekstra støtte under lange dager på beina. Uansett om du er på jakt etter sko til jobben i helsevesenet eller sneakers til fritidsaktiviteter, finner du det du leter etter hos Color4care!