✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Birkenstock

Hos Color4care vet vi hvor viktig det er med riktige sko under lange arbeidsdager i helsevesenet. For ansatte i helsevesenet kan det bli mye tid på beina under arbeidsskift, og da trenger man sko som gir riktig støtte og avlastning.

Birkenstock som arbeidssko i helsevesenet

Forebygg smerter i føtter, rygg og ledd med komfortable sko fra Birkenstock. Med de anatomisk utformede sålene holder føttene seg pigge og glade gjennom hele arbeidsdagen. I vårt sortiment finner du stilrene sandaler, praktiske hygiensko og ESD-godkjente arbeidssko for både damer og herrer. Skoene finnes i flere ulike modeller og farger, noe som hjelper deg å sette farge på pleieyrket mens du går riktig og komfortabelt for hvert steg.

Sko fra Birkenstock for damer & herrer

Hos Color4care finner du funksjonelle og vakre Birkenstock for herre og dame i flere forskjellige modeller og passformer. Når du velger sko fra Birkenstock kan du være sikker på at du får holdbare, slitesterke og stilrene sko som du kan bruke i lang tid. Vårt store utvalg består av flere ulike typer sko, med egenskaper som støtter og avlaster føttene under lange arbeidsdager i helsevesenet. Velg blant både fargerike og mer subtile hygienesko, ESD-godkjente sko i flere ulike modeller samt komfortable sandaler for både damer og herrer.

Anatomisk utformede Birkenstock-sandaler

Det som gjør disse skoene så unike er fremfor alt sålen og fotsengen. De er anatomisk bygget opp, noe som gir foten støtte og kroppen korrekt avlastning. Takket være den ortopedisk utformede fotsengen får føttene og kroppen god blodsirkulasjon, samtidig som foten plasseres i en naturlig og god stilling. Fotsengen til Birkenstock-sko er alltid laget av ren naturkork, mens yttersålen består av etylvinylacetat, som er et slitesterkt, lett og fleksibelt materiale. Disse skoene passer derfor utmerket for folk som alltid er på farten og trenger noe ekstra stabilt og behagelig for føttene. Vi anbefaler at du har ca. en halv centimeter fra tærne til forkanten av skoene dine for best mulig passform.

68 resultater

Du har sett 24 av 68 produkter