logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

ESD sko og antistatiske sko

I Color4cares brede utvalg av arbeidssko til helsepersonell finner du antistatiske sko og ESD sko til både dame og herre.

Antistatiske og ESD sko for dame og herre

Disse skoene er utviklet for tøffe pleiemiljøer hvor du ønsker å beskytte deg selv eller sensitivt medisinsk utstyr mot statisk elektrisitet. Her finner du ESD sko fra blant annet Sievi, hvorav noen også er klassifisert som vernesko. Vi tilbyr også antistatiske sko fra Birkenstock, hvor de ESD-godkjente modellene er merket med et gult symbol. Samtlige ESD sko har støtdempende egenskaper, funksjonelle detaljer og en behagelig passform – alt for at du som pleier skal kunne oppnå maksimal komfort under lange arbeidsøkter. Kjøp antistatiske sko og ESD sko for dame og herre hos Color4care!

Hva er ESD sko?

Alle mennesker lagrer en viss mengde statisk elektrisitet i kroppen når materialer eller gjenstander berører hverandre. Elektrisiteten vil vanligvis utlades av seg selv, men noen ganger blir utladningen forsinket, noe som fører til de velkjente små støtene vi kan oppleve. Som regel er disse støtene helt ufarlige for mennesker, men de kan gi sterke utladninger av sensitivt teknisk utstyr som ofte er å finne i helsevesenet. Antistatiske sko avleder den statiske elektrisiteten og gir brukeren av skoene beskyttelse mot støt og lagring av store mengder statisk elektrisitet. ESD sko, som er merket med et gult symbol, beskytter også utstyret og redskapene du bruker og er i kontakt med. De har til og med en høyere ledningsevne sammenlignet med antistatiske sko, noe som fører til minimal lagring av statisk elektrisitet i kroppen. Samtlige ESD sko er altså antistatiske, men det er ikke alle antistatiske sko som er ESD-godkjente. I vårt brede sortiment finner du både antistatiske og ESD-godkjente sko, tilpasset for å lette ditt arbeid i helsevesenet.

105 resultater

Du har sett 24 av 105 produkter