✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Stetoskop

173 resultater

Du har sett 24 av 173 produkter

For mange pleiere er stetoskopet et uunnværlig arbeidsredskap da det blir brukt flittig gjennom arbeidsdagene i ulike pleieyrker.

Stetoskop for alle pleiere hos Color4care

Ulike modeller passer for ulike formål, og derfor har vi i Color4care skapt et heldekkende sortiment der alle pleiere kan finne det rette stetoskopet. Vi tilbyr profesjonelle utstyr av høy kvalitet fra de erfarne produsentene Littmann, ADC og GIMA, samt enklere modeller fra vårt eget merke, som egner seg utmerket til pasientovervåking og enklere undersøkelser. Det er ikke billig å investere i et stetoskop, og for å beskytte arbeidsutstyret ditt kan du oppbevare det i en slitesterk og fleksibel stetoskopveske. Hos oss finner du stetoskopvesker fra blant annet Beez og ADC, optimalisert for å romme både ditt stetoskop og annet utstyr.

Profesjonelle stetoskop med optimal funksjonalitet

Hos Color4care har vi stetoskop for undersøkelser på både mennesker og dyr. Dette gjør at du kan finne utstyr som passer deg uansett om du er sykepleier, lege, veterinær osv. I vårt sortiment finner du også Pinards stetoskop, den klassiske trakten av tre som har blitt brukt av blant annet jordmødre i over hundre år. Color4care tilbyr blant annet pediatriske stetoskop, modeller for veterinærer og elektroniske stetoskop med avansert teknologi og flere praktiske funksjoner. Vi har også enklere modeller, som egner seg for pasientovervåking eller praksisøkter i studietiden for deg som medisinstudent. Et stetoskop er ikke billig, og hos oss kan du være sikker på at du investerer i utstyr av høy kvalitet som vil være din følgesvenn i mange år fremover.

Reservedeler og stetoskoptilbehør

Et stetoskop er en investering som vil vare i mange år, men for å holde ytelsen på topp kan det hende at enkelte deler av og til må skiftes ut eller rengjøres. Vi tilbyr flere ulike typer reservedeler, som blant annet ørepropper, membraner og ringer. Her finner du også rengjøringsmidler som kan brukes på alle stetoskopmodeller fra vårt sortiment.