✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Sandaler

152 resultater

Du har sett 24 av 152 produkter

Color4care sitt store utvalg av sko inkluderer også sandaler til både herrer og damer, i flere ulike modeller og farger.

Flotte sandaler med demping hos Color4care

Her finner du arbeidssandaler for helsepersonell, ortopediske sandaler for optimal komfort og avlastning, og mer stilrene slip-in-sandaler for både jobb og fritid. Vi tilbyr støtdempende sandaler til både damer og herrer fra flere erfarne produsenter, med kvalitet, komfort og funksjon alltid i fokus. Dette betyr ikke at vi har gitt avkall på stil og design i vårt brede sortiment – her finner du komfortable og myke sandaler i flotte design som lar deg sette stil og farge til antrekket ditt. Velg mellom komfortable arbeidssandaler for pleie og omsorg, ergonomiske sandaler for damer og herrer, moderne slip-in-sandaler, samt antistatiske og ESD-godkjente sandaler for tøffe pleiemiljøer. Enten du jobber som lege, veterinær, hjelpepleier eller sykepleier, finner du dine sandaler hos oss på Color4care.

Funksjonelle arbeidssandaler for helsepersonell

For helsepersonell som jobber lange dager på beina, ofte på harde gulv, er funksjonelle og komfortable helsesko eller sandaler et must. Arbeidssandalen er et utmerket valg av helsesko, ettersom den har en struktur som gir støtte og demping til mange timer på bena, enten stående eller gående. Hos oss finner du funksjonelle arbeidssandaler til damer og herrer. Disse kommer med flere praktiske funksjoner og gir behagelig demping. Hvis du er på utkikk etter en stilren, komfortabel og støtdempende sandal som kan brukes både på jobb og fritid, har du kommet til rett sted. I vårt brede utvalg av sandaler til damer og herrer kan alle finne sine favoritter – her finnes sandaler med demping og gode arbeidssandaler fra merker som Birkenstock, Scholl og Beez.