✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Nøkkelbånd

38 resultater

Du har sett 24 av 38 produkter

I vårt store sortiment av arbeidstilbehør finner du nøkkelbånd og nøkkelknipper som hjelper deg å holde styr på alle nøklene du bruker i ditt arbeid i helsevesenet.

Nøkkelsnorer og nøkkelknipper for en organisert pleiehverdag

En nøkkelsnor er både et praktisk hjelpemiddel og et tilbehør som setter farge på arbeidsuniformen. Vi tilbyr stilige nøkkelbånd i en rekke farger og mønstre, som du kan matche med blant annet støttestrømper, pennelommer og sykepleierklokker i samme kolleksjon. Heng nøkkelbåndet rundt halsen eller fest det til beltestroppen eller lommen for å ha alle dine nøkler lett tilgjengelig gjennom hele arbeidsdagen.

Stilige nøkkelbånd med fargerike design

Hos Color4care finner du stilige nøkkelbånd i kreative design og fargerike kulører, slik at du kan sette ditt personlige preg på arbeidsantrekket. Uansett om du jobber som veterinær, tannlege, sykepleier eller hjelpepleier, finner du praktiske nøkkelsnorer hos oss. Vi tilbyr også nøkkelknipper og nøkkelsystemer hvor du kan sortere nøkler med ulike farger og karabinkroker slik at du ikke blander sammen nøkler som ser like ut. For en mer organisert daglig pleiehverdag, kjøp nøkkelknipper og nøkkelbånd hos Color4care!