✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

WOCK

Vi på Color4care vet hvor viktig det er med komfortable og funksjonelle arbeidssko når du jobber med å gi andre omsorg, og det er akkurat hva WOCK tilbyr, i tillegg kan du gi omsorg med farge i våre fargerike arbeids- og hygienesko.

WOCK hygienesko for helsepersonell

Vi tilbyr hygienesko som oppfyller alle krav på hygiene uten å ofre komfort. Skoen er lett på foten og tilpasset for maksimal komfort hele dagen. WOCK er lette, støtabsorberende og anti-statiske hygienesko av høyeste kvalitet. Konstruksjonen, materialet og teknologien som brukes til å lage WOCK resulterer i en sko som beskytter deg mot elektrisk støt, negativ påvirkning på dine ledd , væskeforbrenninger, giftige stoffer og bakterielle infeksjoner.

En annen fantastisk funksjon som gjør at WOCK skiller seg ut fra mengden hygienesko er at de er laget i PVC som dufter sitron,hvor kult er ikke det?

WOCK hygienesko er egnet for både arbeid og fritid. Hygieneskoene våres kombinerer tekniske og terapeutiske funksjoner. Skoen gir støtte og avslapping for beinmuskulaturen og er antistatisk. De vaskes i vaskerom / oppvaskmaskin, på anbefalte 50 ° og rengjøres lett med et håndkle. Skoene kan også steriliseres når det kreves.

WOCK hos Color4care

WOCK har vært på markedet i over 20 år og ble grunnlagt av José Pinto som har jobbet hardt for å tilby produkter av toppkvalitet. Det harde arbeidet har resultert i et lekent produkt som sprer glede. WOCK har brukt mange timer på å forske på materialer, design og teknologi som resulterer i uovertruffen komfort. Siden innovasjon er nøkkelen til alle forbedringer, blir nye løsninger og teknologier kontinuerlig undersøkt for å forbedre hver modell med evner som fuktighetskontroll, temperaturstabilitet og hurtig tørking sånn att føttene holdes friske og fornøyde hele dagen.

Velg riktig arbeidssko og gi føttene de beste forholdene

Att vi snakker med føttene våres er kanskje ikke så vanlig? Men att de snakker til oss er ikke like rart, spesielt når vi har valgt feil sko. Dette viser seg når føttene blir sår og slitne. Det er ikke bare skoene som påvirker humøret på jobben, men alt annet du har på deg under hver arbeidsdag, påvirker deg positivt eller negativt. Med WOCK hygienesko, vil føttene dine føles spenstige og freshe hele dagen. På Color4care har vi samlet et utvalg av de beste i arbeidsklær, hygienesko og arbeidsredskap for alle som jobber i helsevesenet. Dessuten i en moderne og fin stil som sprer glede, farge og omsorg både til pasientene dine og til deg selv. Ved å velge noen av våre hygienesko og arbeidsklær, vet du at du alltid får kvalitet og komfort. Dette gjør at du kan utføre arbeidet ditt med positiv energi og glede hver dag.