✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Nytello

I vårt sortiment har vi valgt å ta inn pålitelige merkevarer av høy kvalitet, som Nytello, slik at du kan velge de helseklærne som oppfyller akkurat dine behov. Enten du er ute etter en kittel, kjole, komfortable arbeidsbukser eller arbeidsoverdel, finner du det i vårt sortiment av Nytello-arbeidsklær.

Arbeidsklær fra Nytello for helsepersonell

Hos oss finner du et bredt sortiment av høykvalitets arbeidsklær fra Nytello som, til tross for et høyt fokus på kvalitet og komfort, gjør det mulig å være stilig på jobb. Uansett hvilken stil du liker, kan vi garantere at du finner noen klær som du vil like hos oss. I helsevesenet må klærne kunne vaskes på høye temperaturer igjen og igjen for å oppfylle kravene til hygiene, men samtidig ha lang levetid. Derfor bruker Nytello bare materialer som oppfyller disse kravene. Med en rekke farger å velge mellom fra Nytellos sortiment kan du enkelt matche både klær, sko og tilbehør fra oss i Color4Care. Så sørg for å sette ditt eget preg på arbeidsklærne dine og spre litt ekstra glede i korridorene.

Nytello lytter alltid til hva kunden ønsker

Nytello har i over 75 år designet og produsert arbeidsklær for helsepersonell som er både komfortable og funksjonelle, men også rimelige. For Nytello har det alltid vært kundens behov som står i fokus, og det merkes på sortimentet. Med arbeidsbukser i stretch, kitler med praktiske lommer og luftige kjoler, merkes det at Nytello lytter til hva helsepersonellet vil ha. De er alltid nøye med valget av materialer for å skape slitesterke arbeidsklær som er behagelige å bruke og som kan vaskes på høye temperaturer. I vårt utvalg av arbeidsklær fra Nytello finner du en rekke modeller av arbeidsbukser, kitler og kjoler i flere farger og tekstilkvaliteter.