logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Kitler

I helsevesenet er arbeidsdagene ofte lange med mye løping mellom arbeidsmomenter og pasienter, noe som krever slitesterke og bekvemme arbeidsklær som beholder farge, form og kvalitet vask etter vask.

Komfortable kitler for helsepersonell

Hos Color4care finner du blant annet kitler i både dame-, herre- og unisexmodell, som sitter behagelig på kroppen og har flere praktiske detaljer. I vårt store sortiment med rimelige kitler for helsevesenet kombinerer vi stil med komfort og funksjonalitet, slik at du kan finne klær som gjør din daglige pleiehverdag enklere, samtidig som du tilsetter farge og stil til arbeidsuniformen. Enten du jobber som lege, veterinær, hjelpepleier eller sykepleier, finner du din kittel hos oss på Color4care!

Kittel for dame og herre

Hos Color4care kan du kjøpe kitler for herre og dame fra blant annet Smila, Almedahls, Nybo og Segers, som alle produserer klær med høy standard og optimal komfort. Våre rimelige kitler har praktiske detaljer som romslige lommer, nøkkelholder og slisser i siden. Alt dette bidrar til å gjøre arbeidet enklere, samtidig som du får optimal komfort gjennom hele arbeidsøkten. Kitlene er laget for å tåle hverdagslig slitasje og bevare farge, form og kvalitet, selv etter kontinuerlig bruk og vask. Kjøp kittel for sykepleier, lege, hjelpepleier, veterinær og alle andre pleiere hos oss i Color4care!

797 resultater

Du har sett 24 av 797 produkter