✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Nybo Workwear

For deg som jobber innen helsevesenet er det viktig å ha praktiske, slitesterke og komfortable arbeidsklær med gjennomtenkte detaljer. Med arbeidsklær fra Nybo Workwear får du behagelige plagg som sitter komfortabelt på plass gjennom hele arbeidsdagen og har praktiske funksjoner som gjør hverdagen enklere for deg.

Behagelige helseklær fra Nybo Workwear

Her kan du velge blant arbeidsklær i flere forskjellige modeller, farger, størrelser og materialer - alle med kvalitet, funksjon, komfort og design i fokus. Fra Nybo tilbyr vi blant annet arbeidsbukser, kitler og sykepleierkjoler som gir deg maksimal komfort under lange arbeidsdager innen helsevesenet.

Nybo klær hos Color4care

Danske Nybo Workwear har siden 1962 produsert arbeidsklær for blant annet helsepersonell. De har med andre ord lang erfaring i bransjen og arbeider for å være i forkant når det kommer til de høye kravene til funksjonalitet, holdbarhet, design og kvalitet. I vårt store utvalg fra Nybo finner du klær for alle typer helsepersonell. Her er det plagg for både kvinner og menn, i flere forskjellige modeller, størrelser, materialer og farger. Nybo-klær har gjennomtenkte detaljer, som justerbar midje for optimal passform og komfort, romslige lommer med plass til verktøy og hjelpemidler, og justerbar buksekant med stretch. Vi tilbyr også kitler i unisexmodell med justerbar passform og arbeidsbukser med justerbar lengde - slik at Nybo arbeidsklær kan passe alle.

Nybo Workwears bærekraftsarbeid

Nybo Workwear arbeider hardt for å ta hensyn til miljø og sosial bærekraft i produksjonen av stoff og materialer, og i sin klesproduksjon. De arbeider blant annet i henhold til CSR (Corporate Social Responsibility) og Code of Conducts retningslinjer og krav om skadelige stoffer og arbeidsforhold. Nybos arbeidsklær er også miljømerket med blant annet Oeko-tex, Made in green Oeko-tex og STeP Oeko-tex. Flere av plaggene oppfyller også Bluesign, en merking for bærekraftig tekstilproduksjon, SA8000 for sosial bærekraft, og Reach, et EU-direktiv for å beskytte mennesker og miljø mot skadelige kjemikalier ved klesproduksjon. Arbeidsklærne er også nøye testet for å oppfylle helsevesenets høye krav til kvalitet, holdbarhet og mulighet for vask ved høye temperaturer. Nybo var en av de første i bransjen til å oppfylle ISO 15797, noe som betyr at Nybos arbeidsklær tåler industriell vask - et viktig krav for mange virksomheter innen helsevesenet.