logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Pulsoksymetre

7 resultater

Du har sett 7 av 7 produkter

Et pulsoksymeter, også kalt metningsmåler, er et redskap som brukes til enkel og effektiv måling av blodets oksygenmetning.

Pålitelig pulsoksymeter for måling av oksygenmetning

Pulsoksymetri bruker to bølgelengder med lys som passerer gjennom kroppsvev og beregner andelen arterielt/venøst blod og presenterer resultatet som en oksygenmetning. Ved å måle hvordan lys ved ulike bølgelengder absorberes av kroppen, kan man kontrollere blodets oksygeninnhold. Hos Color4care finner du pulsoksymetre til gode priser som gir pålitelige og sikre resultater. En oksygenmåler er et nyttig redskap for å måle oksygenmetning både hjemme og i helsevesenet, og vi tilbyr metningsmålere for måling både på barn og voksne.

Oksygenmåler til god pris hos Color4care

Leter du etter en saturasjonsmåler for å måle oksygenmetning hjemme eller i helsevesenet – kjøp hos Color4care! Vi tilbyr målere fra GIMA og ADC, to erfarne produsenter av medisinske instrumenter og utstyr. Våre oksygenmålere kombinerer en svært følsom fingersensor, elektronikk og display i en svært kompakt form, noe som gjør dem enkle å oppbevare og alltid ta med seg. Vi tilbyr modeller som passer for både barn og voksne, takket være den fleksible fingertykkelsen. Metningsmåleren plasseres på en finger, og resultatet kan deretter leses av på et lettlest display. Hos oss kan du kjøpe pålitelige oksygenmetningsmålere med høy funksjonalitet som egner seg både til pleiejobben og i hjemmeapoteket. Bestill i dag!