logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Arbeidssko

211 resultater

Du har sett 24 av 211 produkter

Slitesterke, dempende og komfortable arbeidssko er et must for at du som helsepersonell skal kunne tåle lange timer på bena under hektiske arbeidsøkter.

Arbeidssko for dame og herre hos Color4care

I Color4cares store sortiment finner du arbeidssko med god demping, behagelig passform og funksjonelle detaljer som sikrer maksimal komfort under lange arbeidsdager i helsevesenet. Vi tilbyr gode sko til jobb til dame og herre, i både klassiske og mer moderne design. Her kan du velge mellom helsesko som den klassiske treskoen, hygienesko i herlige farger, antistatiske og ESD-godkjente sko, samt arbeidssko spesialdesignet for å oppfylle de tøffe kravene i helsevesenet. Vårt brede utvalg inkluderer gode arbeidssko til jobber i helsevesenet, som tilbyr maksimal komfort, god funksjonalitet og høy kvalitet. Dette betyr ikke at vi har spart på stil og design, for hos oss kan du finne flotte og rimelige arbeidssko til dame og herre som er like stilrene som de er komfortable. Velg mellom flere herlige farger og mønstre, og sett ditt eget personlige preg på arbeidsuniformen.

Arbeidssko med god demping for helsepersonell

Våre slitesterke, funksjonelle og flotte arbeidssko for dame og herre er spesielt tilpasset for at du som helsepersonell skal kunne oppnå maksimal komfort under lange arbeidsdager. Med jobbsko fra Color4care blir hvert steg mer behagelig. Våre arbeidssko bidrar også til å forebygge og redusere smerter i knær, ledd og rygg, som lett kan oppstå etter mange timer på føttene. I vårt sortiment finner du både lette arbeidssko og mer solide modeller med god demping, og som er enkle å tørke av og holde rene. Uansett om du jobber som tannlege, hjelpepleier, veterinær eller sykepleier finner du sko hos Color4care!